Comunicat de presa

Noua versiune de software AMD Radeon oferă suport pentru Windows 11 și FSR pentru seria RX 5000 de plăci video

unnamed
AMD a lansat versiunea 21.9.1 Radeon Software Adrenalin, aducând noi caracteristici și suport extins, permițând jucătorilor ce folosesc soluțiile grafice Radeon să obțină maximum din sistemele lor gaming AMD. Noul software include:

Auto Overclocking pentru sistemele desktop AMD: pentru sistemele care au în configurația lor plăcile grafice RX 6000 și procesoarele Ryzen 5000 vor beneficia de o experiență de overclocking simplificată. Radeon Software Adrenalin 21.9.1 aduce reglarea performanțelor Ryzen și Radeon într-o singură fereastră inclusiv o caracteristică de auto-overclocking pentru a spori performanța atât a plăcilor grafice Radeon RX 6000 Series, cât și a CPU-urilor Ryzen 5000 Series.
Suport software Radeon pentru Windows 11: Noul driver pentru Windows 11 de la AMD.com oferă optimizări de performanță și caracteristici puternice precum Radeon Boost, Radeon Anti-Lag și Radeon Image Sharpening pentru a crește performanța, a reduce latența și a îmbunătăți experiența de gaming în Windows 11.
AMD Smart Access Memory disponibilă pentru plăcile video Radeon RX din seria 5000: oferă performanțe excepționale în combinația plăcilor grafice Radeon RX 5000 Series cu AMD Ryzen 5000 sau procesoarelor pentru desktop Ryzen 3000 Series cu plăcile de bază din seria AMD 500.
AMD a continuat să colaboreze cu partenerii pentru a îmbogăți biblioteca jocurilor ce suportă AMD FidelityFX Super Resolution (FSR). Cu sprijinul a numeroși dezvoltatori, funcția de upscaling spațial de la AMD este acum disponibilă în 27 de titluri. Ultimele jocuri incluse, sunt:

Chinese Ghost Story
Arcadegeddon
Black Desert
Chernobylite
Dota 2
Edge of Eternity
Elite Dangerous: Odyssey
Marvel’s Avengers
Myst
Necromunda: Hired Gun
NiShuiHan
Resident Evil Village
The Medium
Vampire: The Masquerade – Bloodhunt
Pasionații de gaming pot descărca cea mai recentă versiune a Radeon Software de aici și pot afla mai multe despre Radeon Software Adrenalin 21.9.1 într-o postare de pe blogul oficial AMD.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *