Uncategorized

 Cumpara de la Etuo cele mai bune accesorii mobile!

Etuo.ro este ultima mea descoperire in materie de magazine cu accesorii telefoane. Acest magazin isi are originile in Polonia, insa s-a extins si in Romania. Magazinul ofera cele mai bune accesorii gsm la preturi foarte convenabile.

Pe site, clientii pot gasi produse precum:

folie protectie telefon 

-cabluri usb

carcase telefoane 

-huse de protectie

-baterii externe, ecc.

Cei pasionati vor gasi una adevarat rasfat pe acest site, deoarece magazinul ofera totul rapid si convenabil. Cei care inca nu au investit intr-o husa de protectie poate ca ar fi cazul sa o faca, deoarece asta poate prelungi viata dispozitivului lor.

Pe langa protectia pentru ecran, se recomanda protejarea intregului telefon mobil. De exemplu, in unele modele smartphone, antena este pozitionata pe partea laterala a telefonului mobil. Daca telefonul mobil sufera un soc in acel moment, semnalul poate deveni mai slab. Unele carcase au, de asemenea, capacul din spate din sticla, care ar trebui protejat pentru a preveni ruperea acestuia. De asemenea, este protejata si camera telefonului mobil de zgarieturi atunci cand dispozitivul este asezat cu fata in jos.

Carcasele sunt disponibile in mai multe culori si va permite sa modificati aspectul telefonului. Ele pot fi, de asemenea, fabricate din materiale diferite: plastic dur sau moale, metal, lemn sau piele.

Carcasele care protejeaza cel mai bine sunt cele care au o protectie separata pentru ecran, adica asa-numitele carcase de portofel. Desi fac telefonul mai gros si mai lat, aceste carcase sunt imbatabile in ceea ce priveste protectia. Protejeaza telefonul smartphone de fiecare parte si pot de asemenea sa detina carduri de credit.

In ziua de azi, majoritatea smartphone-urilor folosesc baterii cu litiu-ion. In comparatie cu bateriile traditionale, acestea se incarca mai repede, dureaza mai mult si au o densitate mai mare de energie, astfel incat acestea au o durata mai lunga de viata. Cu o serie de precautii mici, bateriile litiu-ion pot ramane in sarcina mai mult timp. Optiunile gresite si metodele incorecte de incarcare ar putea chiar sa reduca durata de viata a bateriei.

Nu trebuie sa incarcati telefonul mobil sub 100%. Reincarcati complet telefonul mobil. Daca acesta este puternic descarcat, se reduce durata de viata a bateriei. Nici nu trebuie sa lasati bateria sa se stinga complet.

Modul corect de a va reincarca telefonul mobil este sa o faceti putin cate putin. Ar trebui sa incarcati telefonul mobil ori de cate ori aveti sansa, chiar si pentru cateva minute. Nivelul de incarcare ar trebui sa se situeze intotdeauna intre 45% si 75%. De exemplu, obiceiul de a utiliza un telefon mobil in timpul zilei si de a-l reincarca noaptea este in detrimentul vietii bateriei.

Incarcatorul unui alt dispozitiv nu ar trebui utilizat pentru a incarca telefonul mobil. Incarcatoarele concepute pentru diferite dispozitive pot avea o putere diferita, chiar daca aspectul este similar. Incarcatoarele rapide de noua generatie au un efect similar asupra bateriei. Euto este magazinul care poate sa ofere de toate pentru toti, la preturi foarte convenabile! Calitate si pret fara comparatie!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *