Uncategorized

Un tur de oxigen pentru cel care-si iubeste tara

Varul meu nu a fost deloc rasfatat de viata. Mama lui nu l-a inteles deloc cand nu si-a luat examenul de bacalaureat, din cauza acesta a fugit de-acasa. Tatal sau bland si iubitor a murit de Parkinson si mai tarziu el a fost nevoit sa plece in Spania sa-si castige existenta. Acolo si-a gasit pentru cativa ani dragostea, s-a casatorit, iar acest lucru l-a motivat sa munceasca la o fabrica si sa cumpere un apartament de lux cu tot ceea ce este necesar ca sotia lui sa fie fericita.
Fraier de bun si avand incredere orbeasca in ea nu a observat ca si-a schimbat comportamentul, pana in ziua in care a primit citatia de divort, iar ea s-a recasatorit cu patronul pentru care lucra luandu-i totul. Peste doua luni, de durere si neatentie, baiatul si-a prins mana dreapta la aparatul la care lucra, iar astazi abia se poate folosi de ea.
-Vreau acasa, imi iubesc tara! Doamne, ce peisaje de vis are!
Imi vorbeste ore intregi despre frumusetile Romaniei la telefon si pe retelele de socializare si este complet dezamagit de viata si de faptul ca persoana pe care a iubit-o si in care a investit tot sufletul lui, l-a tradat si l-a jefuit.
Saptamana viitoare este ziua lui si se intoarce in tara cu doua zile inainte. Fiindca isi iubeste tara, iar sufletul sau a fost ranit de moarte tocmai de cea pe care a iubit-o am rezervat cea mai interesanta dintre excursii Romania prin Oxigentour.ro.
Stiti unde vom merge impreuna sa respiram aer curat si sa ne bucuram?
In bazinul Dambovicioarei cu peste 50 de pesteri, la cea mai veche dintre pesteri, descoperita pe la 1500 si anume Pestera Dambovicioarei.
Locul este paradisiac in orice anotimp datorita peretilor verticali de piatra modelati de valurile nervoase ale apei de munte. Soseaua serpuieste paralel printre stancile monumentale. Incaperile din pestera par sali construite de arhitecti priceputi si poarta denumirile formelor pe care le imita: ”Aripa de vultur”, ”Blana de tigru”, ”Sarpele” si ”Gheara de urs”.
Oriunde mergem sa auzim ca in copilarie corul ingeresc al apelor, doina padurilor, zumzetul gazelor. Sa ne bucuram de fructele de padure pe care le adunam si mancam in copilarie, sa culegem flori de camp, sa stam culcati in iarba si sa privim cerul in ochi.
M-am abonat la noutatile site-ului agentiei si primesc zilnic oferte care dau dependenta.
Abia am facut rezervarea si am notat toate activitatile sportive propuse si visez la cat va fi de frumos. As fi dat oricat ar fi costat sa-i fac o bucurie varului meu, dar pretul a fost mai mult decat avantajos.
Am promis sa pastrez secretul asupra surprizei, dar mi-am dat seama ca trebuie sa stie sa nu-si faca alte planuri. A fost fericit-fericit, iar eu am realizat ca investitia merita fiindca el este indragostit pe viata de tara noastra. Sunt mandra ca nu s-a instrainat, ca nu a uitat limba romana si ca nu-si vorbeste tara de rau.
Acum primesc zilnic ofertele de la ei si nu stiu pe care sa o aleg mai intai.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *