O simpla intalnire de afaceri? Poate fi mai mult de atat

Evenimentele corporate sunt destul de dese, daca stam sa ne gandim cate mari companii avem in tara. Iar in perioada sarbatorilor importante este necesar organizarea anumitor evenimente pentru angajati. In cadrul anumitor companii sunt organizate evenimente separate pentru simplii angajati si pentru cei din conducere, dar si evenimente comune. Scopul evenimentelor organizate separat este ceva mai formal, fiind astfel discutate si anumite aspecte de afaceri care provest desvoltarea si ideile de viitor.

Insa, indiferent de scopul pentru care a fost planificat un astfel de eveniment, un lucru este sigur, trebuie sa exista si un mijloc prin care participantii sa se poata destinde, sa isi mai ia gandul de la munca si de la stresul zilnic. Un banchet acompaniat de o firmatie muzicala este cea mai comuna idee, fiind simplu de realizat si avand costuri reduse. Insa pentru cei mai pretentiosi si cu bun gust exista si alte idei prin care un eveniment corporat poate fi organizat mult mai bine.

Scopul unui eveniment corporat este si de promovare sau se realizare de noi parteneriate, iar punerea in evidenta a scopului prinicipal al evenimentului poate fi facuta cel mai bine prin intermediul unui magician precum Lorenzo-Cristian, a carui echipa se va ocupa de orice sarcina pe care organizatorii ar putea-o avea in minte. Nici nu vom mai aminti de numerele de magie simple care vor fi executate cu siguranta, dar nu fara a implica multimea si fara a avea legatura cu tema evenimentului.

In aceasta privinta, Lorenzo-Cristian si echipa sa ofera cele mai bune servicii evenimente corporate, avand deja in portofoliu companii si branduri cunoscute de la noi din tara,chiar si posturi de televiziune, prin intermediul carora nu doar ca se realizeaza o buna campanie de publicitate dar si maiestria acestui magician si a echipei sale pot fi urmarite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *