Articole Comunicat de presa

Turnuri cu confetti si multe alte efecte speciale!

Echipa pyro-technic.ro ofera cele mai desavarsite efecte speciale pentru petreceri si scene precum Tunuri cu confetti, sparkular fx si artificii de proximitate, la preturi foarte avantajoase, iar efectul este intotdeuna “ WOW” din partea spectatorilor.

Desi un serviciu relativ nou pentru romani in ultimii 15 ani, serviciile cu tunuri cu confetti reprezinta un moment apreciat in cluburi, la petreceri private, nunti si revelion, deoarece aduc o stare de bine si sunt 100% sigure.

Tunurile confetti functioneaza folosind energie din azot comprimat, care este stocat intr-un cilindru in partea de jos a tunului. Azotul este eliberat prin rotirea unui dispozitiv de prindere pentru a anula opritorul care l-a mentinut in pozitie si se ridica prin tun la viteza, impingand confetti-ul din partea de sus a tubului.

Atunci cand utilizati un tun de confetti la o nunta sau la o alta sarbatoare, este important sa il intelegeti pentru prima data. Nu doriti sa pierdeti indicii in timp ce va ganditi cum sa-l folositi! Inainte de ziua cea mare, asigurati-va ca stiti cum functioneaza tunul de confetti si cum sa lansati confetti, urmand acest ghid simplu:

-Mai intai, asigurati-va ca tunul de confetti este incarcat, astfel incat sa aveti ceva de tras.
-Veti vedea ca exista un cerc de hartie care acopera capatul superior al tunului.
-Prindeti cercul pentru a face ca confetti sa iasa.

Merita sa exersati cum sa tineti tunul de confetti, deoarece este important sa obtineti pozitia corecta. Indreptati intotdeauna tunul departe de corp, cu fata in sus in aer. Asigurati-va ca nu exista oameni sau animale in calea acestora.

Cu o mana in partea de sus a tunului si una in partea de jos, rasuciti partea de jos a tunului in sens invers acelor de ceasornic. Acest lucru va va elibera confetti-urile cu un pop! Tunurile cu confetti nu sunt periculoase, cu conditia sa fie folosite cu grija. Deci, asigurati-va intotdeauna ca intelegeti cum sa va tineti tunul confetti in siguranta si sa fiti constienti de ceilalti din vecinatate atunci cand intentionati sa-l lansati.

Majoritatea tunurilor de confetti sunt alimentate mai degraba cu aer comprimat decat cu explozivi, deci nu este produs ce provoaca foc sau fum.

Insa pentru un efect la scala mare, firma pyro-technic.ro poate sa ofere cele mai impresionante show-ui confetti pe care le-a vazut vreodata cineva. Pentru un eveniment important precum o nunta sau o petrecere intr-un club privat, o firma specializata este alegerea sigura si de succes!

Confetti profesional este o alegere populara pentru nunti datorita unei varietati de factori. In primul rand, este o optiune foarte accesibila. In al doilea rand, puteti cumpara confetti intr-o mare varietate de locuri, deci nu este dificil de gasit. In cele din urma, le puteti obtine in aproape orice forma, dimensiune sau culoare pe care vi le puteti imagina, astfel incat este usor sa gasiti o versiune care va place. Puteti alege chiar si o versiune biodegradabila, astfel incat sa nu fie nevoie sa curatati mizeria! In plus, nuntile ecologice sunt foarte la moda acum, asa ca de ce sa nu profitati de acel bonus suplimentar?!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *