Articole Comunicat de presa

Alegeti Ipack pentru a transporta marfa cum trebuie!

Transportul marfurilor este una din cele mai importante aspecte ale comertului. Acest proces faciliteaza accesul bunurilor de la producator catre consumator. Producatorii pot furniza marile lanturi de magazine, dar si antreprenori mici si independenti, insa conditia este ca marfa sa fie intotdeauna verificata si sa ajunga in stare buna. Tocmai de aceea este important ca producatorii sa foloseasca cutii transport de calitate precum cele de la ipack.ro pentru a se asigura ca marfa ajunge in regula la destinatie!

Iata o cateva motive pentru utilizarea cutiilor ondulate:

Protectie: cutiile sunt fabricate din hartie si proiectate astfel incat sa fie usoare si sa aiba o rezistenta ridicata. Mai exact, cutiile ondulate sunt realizate cu un design de hartie arcuita, cunoscut sub numele de „canelura”. Adica, aceste „flauturi” actioneaza ca niste captuseli de protectie care se incadreaza intre doua foi de hartie. Acest design de constructie nu numai ca ajuta la protejarea articolelor expediate de impact, ci si de acumularea umezelii. Acoperirile pot fi, de asemenea, aplicate acestor cutii pentru a va asigura ca sunt rezistente la flacara, apa si socuri, minimizand foarte mult deteriorarea in timpul transportului.

Flexibil: Un avantaj suplimentar al cutiilor ondulate este cat de flexibile sunt. Cutiile pot fi realizate intr-o mare varietate de dimensiuni si pot fi cu pereti simpli, dubli sau chiar triplu pentru o mai mare protectie. Ipack.ro ofera cutii ondulate personalizate la cerere. De fapt, exista mii de combinatii posibile in ceea ce priveste cutiile ondulate, ceea ce face ca aceasta sa fie una dintre cele mai flexibile optiuni de ambalare de astazi.

Reciclabil: o caracteristica bonus a utilizarii cutiilor ondulate este ca sunt ecologice. Sunt fabricate din materiale reciclate (ganditi-va la ziare si cutii de carton) si pot fi defalcate si reciclate din nou dupa utilizarea lor. Mai mult, echipele de cercetare si dezvoltare investesc, in mod constant, timp si energie pentru a face cutii ondulate chiar mai bune din resurse regenerabile, astfel incat aceasta optiune de transport va deveni mai buna – atat in ceea ce priveste procesul de transport, cat si in impactul pozitiv pe care il au asupra mediului.

Eficient din punct de vedere al costurilor: sunteti intotdeauna ingrijorat de rezultatele voastre si doriti sa va asigurati ca orice costuri generale – cum ar fi materialele de expediere – nu afecteaza prea mult bugetul firmei. Nu veti avea griji cu cutiile din carton ondulat, deoarece acestea sunt printre cele mai putin costisitoare optiuni de transport disponibile. Sunt ieftine, deoarece sunt usor de construit si, de asemenea, pentru ca utilizeaza resurse regenerabile in procesul de constructie si nu materiale virgine, cum ar fi alte optiuni de transport. Deci, cutiile din carton ondulat nu numai ca sunt una dintre cele mai bune si mai sigure modalitati de expediere a materialelor sensibile si periculoase, dar, de asemenea, nu vor avea un impact urias asupra altor aspecte.

Produsele ipack.ro sunt alegerea naturala pentru cei care necesita cutii transport sticle de calitate la preturi avantajoase dintr-un loc unde putem comanda cantitati mari!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *