Articole Comunicat de presa

Tinuta medicilor si asistentelor marca Dr In Uniforma

Medicii si asistentele au o tinuta specifica locului lor de munca. Echipamentele medicale folosite in spital sunt confectionate astfel incat sa corespunda nevoilor spcifice cadrelor medicale. Ele sunt in primul rand comode, fiind realizate din materiale de inalta calitate. Croiala este importanta pentru a avea o stare de bine intreaga zi. Drinuniforma.ro ofera o gama larga de uniforme, bonete, halate si pantaloni care pot sa fie purtate in blocul operator si pentru zona de consultatii. Pe site-ul nostru sunt prezentate game variante de pantaloni medicali, dar si uniforme medicale dama cambrate cu fermoar.

Produse pentru nevoile specifice profesiei

In cele ce urmeaza vom prezenta cateva aspecte ce sunt legate de tinuta zilnica a medicilor si asistentelor:

  1. Tinuta medicilor si asistentelor trebuie sa fie comoda

Comoditatea este una dintre caracteristicile ce nu trebuie sa lipseasca din nici un fel de tinuta. In cazul cadrelor medicale, este necesar ca forma hainelor sa fie bine realizata.  Astfel incat, hainele vor putea sa fie folosite o zi intreaga fara sa incomodeze. Atat medicii, cat si asistentele pot purta cu incredere uniformele medicale Dr In Uniforma.

  1. Aspectul uniformei medicale trebuie sa fie adaptat persoanei care o poarta

Atunci cand alegi uniforma pe care o vei purta zilnic la serviciu, este important sa alegi ceea ce te reprezinta. Oferta larga de pe piata din acest moment, te ajuta sa decizi ce doresti. Poti opta pentru culori vii si pentru imprimeuri diverse.

  1. O tinuta dintr-un material de calitate rezista foarte mult timp

Materialul potrivit pentru confectionarea echipamentelor medicale este tercotul si aceasta din mai multe motive. Este un material de buna calitate, avand firele rasucite. El nu se micsoraza la spalat mai mult de 2%, ceea ce ii ofera rezistenta. Timpul de purtare este prelungit si spalarile pot sa fie dese. Se poate spala la 40 de grade Celsius.

  1. Croiala pantalonilor este importanta

Pantalonii din cadrul uniformei medicale sunt importanti. Ei trebuie sa fie comozi si sa poata sa fie imbracati repede. Pantalonii din oferta Dr In Uniforma sunt cu elastic, avand o lejeritate specifica. De asemenea, acestia sunt dotati cu buzunare, care sunt perfecte pentru depozitarea unor lucruri  necesare in timpul lucrului.

  1. Uniformele pentru femei, cambrate cu fermoar, pun in evidenta forma feminina

Forma femina este pusa in valoare de uniformele cambrate cu fermoar. Acestea se pot da jos si se pot imbraca foarte usor datorita modului lor de deschidere. Astfel incat sunt apreciate de catre femei si pot sa faca parte din tinuta zilnica din spital sau cabinete medicale diverse. Atat medicii, cat si asistentele pot purta uniformele cambrate, acestea fiind foarte confortabile.

In concluzie, tinuta medicilor si asistentelor trebuie sa fie de calitate si cu un aspect placut. Indiferent de culoarea aleasa si de imprimeu, uniforma reprezinta persoana care o poarta. Asadar, croiala si designul acesteia sunt foarte importante. Pentru a vedea detalii legate de oferta marca Dr In Uniforma, poti intra pe site-ul nostru. Poti alege echipamentul pe care il doresti pentru a te simti bine in fiecare zi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *