Uncategorized

De ce sa alegi folie iPhone 11 privacy glass

In momentul in care iti achizitionezi un telefon de ultima generatie, pentru a-l proteja corespunzator trebuie sa achizitionezi si accesoriile necesare. Cele mai populare accesorii pentru protectia telefoanelor sunt husele si foliile. Atat husele, cat si foliile sunt de mai multe tipuri, din mai multe materiale si create special pentru fiecare model de telefon in parte. Astfel in functie de telefonul pe care il detii, ai posibilitatea sa achizitionezi husa si folie iPhone 11, Samsung, Huawei si asa mai departe.

 

Unul dintre cele mai mari avantaje ale foliei de protectie asupra telefonului tau este faptul ca pastreaza ecranul telefonului intact, fara zgarieturi si alte urme. Desi multe telefoane au deja ecranul dintr-un tip de sticla care rezista la zgarieturi, pentru o protectie suplimentara este indicata si aplicarea unei folii de protectie. Nu se stie cand pui telefonul in acelasi buzunar cu cheile, si se produce inevitabilul.

 

Folia protejeaza ecranul telefonului si de pete si diferite reziduuri. Desi acum majoritatea telefoanelor vin din fabrica cu un strat oleofobic, sunt si producatori care nu ofera acest strat protector. In cazul in care telefonul tau nu are un strat oleofobic, vei observa ca la prima utilizare fara folie de protectie ecranul acestuia va fi acoperit de amprente. Si stim cu totii foarte bine, ca ultimul lucru pe care dorim sa il vedem in timp ce ne uitam la un video pe telefon sunt urme de ulei si alte reziduuri de pe degetele noastre. Folia de protectie te ajuta sa nu ai astfel de reziduuri si sa te poti bucura de ecranul telefonului tau.

 

Sunt insa si folii speciale, care iti pot oferi intimitatea unui ecran al carui continut nu va fi impartasit si cu cei din jur. Aceste folii sunt numite Privacy Glass.

Avantajele unei folii Privacy Glass

Folia Privacy Glass este mult mai mult decat o simpla folie de protectie pentru ecranul telefonului tau. Aceasta este o folie mata, placuta la atigere, care iti ofera chiar mai mult decat protectia informatiilor private. Este rezistenta la zgarieturi si anti reflexie.

 

Cu ajutorul acesteia vei avea parte de intimitatea dorita atunci cand accesezi informatiile din telefonul tau. Nu va mai trebui sa fii atent la cei din jur si nu va trebui sa iti faci griji ca acestia se uita in telefonul tau, iti citesc conversatiile sau vad activitatile pe care le faci. Avand aplicata o astfel de folie tot ce vor vedea cei de langa tine va fi un ecran negru, fara ca acest lucru sa afecteze vizibilitatea ta asupra telefonului. Practic, ecranul telefonului va putea fi vizualizat corect doar in momentul in care il privesti tu. Folia din sticla securizata de tip Privacy iti va oferi intimitatea de care ai nevoie in autobuz, in metrou sau la birou.

 

Astfel de folie iPhon 11 Privacy Glass, gasesti si in magazinul online al celor de la Red Mobile. Profita de ofertele acestora, protejeaza-ti ecranul telefonului si nu iti face griji ca cei din jur ar  putea sa vada informatiile accesate de tine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *