Uncategorized

Cum reusesti sa iti achiti apartamentul in 3-4 ani

Cumpararea unei case in rate este un prilej de tristete pentru unii. Bucuria de a avea o locuinta a lor este umbrita de gradul mare de indatorare pe timp indelungat. In mod obisnuit, casa o iei cu datorii esalonate pe 30 de ani, deci vei avea rate de platit pana la pensie.

Nu este deloc placut sa te temi de fiecare crestere a dolarului, de orice anunt de disponibilizare sau de intarziere a salariului. Multi renunta la concedii fiindca nu le mai permit ratele la casa, ba isi iau de lucru in plus pentru cumpararea unui covor sau a unor piese de mobilier.

Dar sunt si oameni norocosi pe lumea acesta! Fetele care profita acum de anuntul angajari videochat Bucuresti au sansa unica de a-si plati apartamentul in 3-4 ani si de a-l cumpara direct de la dezvoltator, fara dobanda si cu avans 0. Un model videochat care castiga 10 000 de dolari pe luna la inceput isi permite sa achite o rata lunara de 1 000-1 500 de euro si datoria nu se intinde astfel pana la pensie.

Modelul care se straduieste sa isi depaseasca limitele si aduce cele mai mari incasari studioului primeste ca premiu un apartament de lux intr-o zona rezidentiala. Iata ca se poate sa ai casa ta prin doua modalitati simple:

-o castigi la concurs si te alegi si cu faima de a fi obtinut cel mai mare salariu din cea mai puternica agentie de videochat din Romania. Nu te costa nimic, ci primesti si casa si salariu astronomic

-o cumperi in rate, fara dobanda si o achiti in 3-4 ani ca dupa aceea sa iti iei si o masina in leasing.

In 10 ani de munca la aceasta agentiei, poti sa iti cumperi doua apartamente: unul in care sa locuiesti si altul pe care sa il inchiriezi in regim hotelier si asa vei avea propria ta afacere, iar al doilea apartament poate fi achitat cu veniturile pe care le scoti de pe urma lui.

Modelul videochat inteligent face in asa fel ca al doilea apartament sa se plateasca singur.
Angajari la cea mai mare agentie de fotomodele, cea care ofera aceste bonusuri salariatelor sale se fac acum si ar trebui sa profiti. Stii ca au fost oameni de buna credinta care au platit 15 ani regulat ratele la casa, iar cand nu au mai avut de unde sa dea, au fost scosi afara din casa?

Avandu-i alaturi de tine pe cei de la Money-studio.ro, tie nu ti se va intampla la fel. Vei duce o viata fara frustrari, fiindca vei achita si rata la timp si vei avea si bani pentru: excursii exotice, cosmetice de calitate premium, haine elegante, operatii estetice cate vrei, in cazul in care iti doresti buze mai pline si mai ferme, sani mai mari, fese mai apetisante.

Niciun model videochat nu munceste pana la extenuare, ci fiecara isi alege tura de lucru, iar in timpul ramas poate merge la facultate sau la diverse cursuri.
Nu te mira de vestea pe care ti-am dat-o, ci aplica pentru posturile disponibile la Money-studio.ro!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *