Uncategorized

Pentru gingasa si suava femeie!

Antica Studio te intampina permanent oferindu-ti cu generozitate serviciile sale artistice, intr-un cadru ambiental desavarsit in care profesionistii acestui salon de infrumusetare  sunt mereu prezenti pentru ca tu sa fii mai frumoasa. Aici, esti rasfatata asa cum meriti si gama paletei ofertate pentru tine este foarte diversa tocmai pentru multumirea ta. La noi, in cadrul unui salon coafura Bucuresti ,  poti sa te tunzi, sa te coafezi, sa iti vopsesti parul asa cum te reprezinta, fie ca vorbim despre balayage sau nuantele de blond sau gri mult ravnite.

Totodata te imbie tratamentele inedite pentru par, iti poti ingriji unghiile, beneficiezi de un masaj care te face sa plutesti sau de un make-up profesional. Deasemeni, vei pierde notiunea timpului atunci cand serviciile de cosmentica te vor face sa te simti mai frumoasa ca oricand. Si fiindca intregirea frumusetii tale este o provocare pentru noi, intreaga gama de servicii este completata de micropigmentare, pentru a fi mai frumoasa! Din momentul in care tu, femeie gingasa si suava treci pragul salonului Antica Studio, esti fascinata de legatura stransa dintre epocile diferite pe care ti-o oferim materializand-o in practici de infrumusetare pentru tine. Aspectul interior te relaxeaza inca de la intrare si zambetul larg alaturi de vocea calma cu care te intampina consultantii nostrii profesionisti, te duce cu gandul la o lume fascinanta a creatiei, a reinventarii, a amprentei desavarsite a frumosului. Si nu gresesti fiindca intr-un mediu de lucru extrem de placut din cadrul salonului Antica studio, rezultatele incep sa apara pas cu pas dupa aplicarea cu mult tact a produselor specifice infrumsetarii.

Capeti mai multa incredere in tine cand dragostea pentru arta infrumusetarii si maiestria profesionistilor nostrii le simti puse ca superbe trofee la picioarele tale. Se vorbeste cu atitudine despre orice metoda ti-ar influenta frumusetea chipului. Privindu-te in oglinzile mari din cristal, vezi pas cu pas cum in urma atentiei pe care o acorda artistii salonului nostru chipului tau frumos, capeti o infatisare noua, in concordanta cu personalitatea ta. Tot ce te incoanjoara in acest salon defineste intelegerea nevoilor si asteptarilor tale si te conecteaza intr-un spatiu real la o lume a viselor. Aranjarea parului dateaza de mii de ani si este ilustrata inclusiv in picturile rupestre. Venind la coafor , parul tau va capata o infatisare inedita, pliata pe stilul tau de viata, artistii salonului nostru dandu-i forme si culori care-ti intregesc frumusetea. Aspectul tau vorbeste despre tine, despre statutul tau social sau despre cum evoluezi in societate. Altfel spus, impreuna cu acuratatea trasaturilor fetei subliniata de un machiaj profesionist, o ingrijire  atenta a unghiilor impreuna cu o coafura atent echilibrata, reprezinta imaginea ta.

La Antica Studio, gasesti toate conditiile moderne, de inalta prestanta ale unui salon in care profesionistii isi creeaza arta. Aceasta face ca acest salon sa fie pozitionat intr-o sfera a bunului gust, conceputa anume pentru confortul tau, in timp ce profesionistii ti se dedica total. De la simplu la sofisticat, ne deschidem cu inventivitate pentru a defini frumusetea ta, intr-o atmosfera de neuitat a salonului Antica Studio.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *