Uncategorized

Inchirieri, reparatii si intretinere ale diverselor echipamente de birou

Repararea echipamentelor de birou reprezinta un ansamblu specific de lucrari efectuate pentru a elimina defectiunile sau inlocuirea pieselor echipamentelor pentru a restabili eficienta acestora la birou. Firma CopyService este  implicata in service copiatoare, service imprimante, inchirieri copiatoare si imprimante de birou. Intretinerea echipamentului implica o lista specifica de masuri pentru diagnosticarea, prevenirea si repararea echipamentelor de birou, precum si o analiza a performantei si functionarii diferitelor tipuri de echipamente de birou.

Diagnosticarea si prevenirea echipamentelor

Diagnosticarea echipamentului de birou se refera la un ansamblu specific de lucrari efectuate,  pentru a stabili o evaluare generala a performantei echipamentului si a elementelor acestuia, precum si pentru a afla motivele pentru care dispozitivul nu este in masura sa lucreze. Prevenirea defectiunilor dispozitivelor de birou, reprezinta o serie specifica de lucrari care sunt efectuate pentru a mentine echipamentul intr-o stare de functionare permanenta. Specialistii de la CopyService au abilitati profesionale in service copiatoare si imprimante, si, totodata se perfectioneaza odata cu dezvoltarea echipamentelor noi de birou. CopyService deserveste diferite tipuri si marci de copiatoare si imprimante. De asemenea, sunt intotdeauna gata sa te ajute cu munca de calitate in cel mai scurt timp posibil.

Unul dintre obiectivele principale ale companiei CopyService, este monitorizarea si intretinerea tuturor dispozitivelor inchiriate, fie ca este vorba de un echipament nou sau SH, si de a asigura toate piesele necesare in cazul in care unul dintre dispozitive necesita inlocuirea acestora. Toate acestea sunt executate de profesionisti cu o inalta calificare. CopyService ofera posibilitatea de a livra echipamentul la centrul service sau de a veni la firma sau compania ta. In acelasi timp, se poate face un diagnostic al echipamentului in prezenta ta sau in absenta ta, precizand apoi problema care a aparut si cum poate fi rezolvata, precum si despre timpul de reparare. De asemenea, lucrarile de service copiatoare sau service imprimante  vor fi efectuate, indiferent daca va exista o complexitate ridicata. Daca dispozitivul nu mai poate fi reparat, atunci iti va fi recomandat un alt dispozitiv prin aducerea unui alt copiator sau a unei alte imprimante la firma sau compania ta.

Inchirieri si service copiatoare

CopyService iti ofera posibilitatea de inchiria copiatoare si de a efectua service copiatoare . Astfel, poti fi sigur ca echipamentul inchiriat de la CopyService, te va deservi intotdeauna, fara a fi ingrijorat de faptul ca, in momentul cel mai important ar putea sa te lase balta. Operatorii de la CopyService vor intretine echipamentele, vor monitoriza modul in care acestea functioneaza si in timp util vor remedia ceea ce se defecteaza, iar daca situatia o cere, acestea vor fi inlocuite in timp util.

Inchirieri si service imprimante

Operatorii de la CopyService sunt pregatiti intotdeauna sa efectueze orice tip de reparatie a dispozitivului multifunctional sau intretinerea acestuia. Prin serviciul de inchirieri imprimante , vei beneficia de instalare, stabilirea sistemului de alimentare cu cartuse, inlocuirea pieselor, reparatii in cazul in care imprimanta prezinta probleme la preluarea hartiei etc. De asemenea, in caz de urgent, operatorul se va prezenta in cel mult 4 ore la firma ta, de la primirea sesizarii.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *