Uncategorized

3 motive sa vizitezi Antica Hair Studio

Cand vine vorba de mentinerea parului in stare excelenta, s-ar putea sa fiti surprins de faptul ca mersul la salon, in mod regulat, este cheia.  Sunt atat de multi oameni care nu stiu de toate aceste beneficii care exista atunci cand vizitati un salon coafura , in mod regulat! De aceea am reunit aceste trei motive pentru a afla mai multe despre Antica Hair Studio, un salon de infrumusetare  care va poate oferi tot confortul si relaxarea necesare pentru a va simti intr-un mod remarcabil.

 • Iti pastreaza sanatatea parului

Nu este o surpriza faptul ca vizitele regulate la salon va vor pastra parul in cea mai sanatoasa stare. Va recomandam un drum la salonul de coafura, la fiecare 4 saptamani, pentru a va asigura ca parul este ingrijit si spalat corespunzator. Permiteti profesionistilor de la saloanele de coafura Antica Hair Studio Bucuresti sa va ingrijeasca parul la fiecare 4 saptamani tratandu-va parul, fie ca este vorba de un sampon si de spalare, fie de un regim profund de regenerare. Permitand profesionistilor sa va vada in mod regulat, veti avea siguranta ca veti avea un par sanatos cat mai mult timp.

 • Culoarea parului raman e vibranta

O vizita regulata la coafor  va va asigura ca va ramane aceeasi culoare a parului dvs. la fel de uimitoare, ca in prezent. Va recomandam drum la salonul de coafura la fiecare 4 saptamani pentru acoperirea radacinilor si acoperirea firelor gri. Acest lucru asigura, de asemenea, ca va ramane o culoare a parului fara probleme de la radacini pana la varfuri, permitand profesionistilor de la salonul de coafura sa aiba capacitatea de a va asigura ca formula dvs. de par este corecta. La salonul de coafura Antica Hair Studio, hairstilistii cantaresc formulele de par pentru a va asigura o culoare perfecta. De asemenea, se pastreaza o evidenta a formulei de culoare a fiecarui client pentru a va asigura o culoare perfecta la fiecare vizita.

 • Ajuta la promovarea cresterii parului

Vizitand periodic salonul de coafura Bucuresti pentru a va curata parul, speciliastii de aici va ajuta sa promovati cresterea sanatoasa a parului. Va recomandam o excursie la salonul de coafura la fiecare 8 saptamani pentru un tuns de par. Permiteti profesionistilor de la salonul de coafura Bucuresti sa va trateze parul dand un aspect general care sa ajute ca varfurile sa ramana sanatoase si sa va ajute la cresterea parului.

Sunati astazi profesionistii de par de la Antica Hair Studio pentru a va face o programare pentru par. Incepeti sa vedeti un profesionist de par, in mod regulat, pentru a va asigura ca aveti o coafura perfecta si impecabila pe tot parcursul anului. La salonul de coafura Antica Hair Studio va garantam o experienta de neuitat, spre deosebire de orice alt salon pe care l-ati vazut vreodata. Se folosesc metode unice pentru a obtine rezultate remarcabile ale parului. Salonul de coafura Antica Hair Studio ramane la curent cu toate standardele, metodele si stilurile mereu in schimbare din industrie. Contactati-ne astazi pentru a va rezerva intalnirea si pentru a obtine acel aspect nou pe care vi l-ati dorit mereu.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *