Uncategorized

i-Ventz, cum sa transformi un eveniment special in unul memorabil

Orice eveniment, trebuie sa fie unul memorabil! Acesta este principiul care a determinat echipa i-Ventz sa ofere cele mai bune servicii in materie de divertisment. Fie ca vine vorba de nunti, botezuri, petreceri de majorat, team building-uri, concerte, lansari de produse sau alte tipuri de evenimente ideile acestora sunt cu adevarat inovatoare, pentru ca aduc laolalta facilitatile oferite de tehnologie, solutiile creative si multa pasiune.
O echipa tanara, dedicata care doreste sa ofere petrecerilor clasice mai multa energie, mai multa interactiune si bineinteles mai multe momente fericite imortalizate. Echipamentele propuse de i-Ventz sunt de cea mai inalta calitate, astfel ca fiecare cadru este transformat intr-un decor nou pentru participanti! Datorita tehnologiei de ultima generatie invitatii interactioneaza si se implica activ in realizarea cadrelor si a decorurilor, deci fata se solutiile traditionale de divertisment, acestea sunt aduse la un alt nivel.
Efecte “WOW”cu  cabina foto oglinda magica!


Nicio petrecere nu iese din anonimat daca nu este presarata cu acea sclipire care creaza impresie puternica! Un accesoriu propus de echipa i-Vents este cabina foto oglinda magica ,memorabila. Echipamentele electronice si recuzita impresionanta ofera un plus de magie fiecarei petreceri, prin crearea unor decoruri de basm urban ce asigura trairi intense participantilor, care pe langa emotiile evenimentului pot imortaliza instantaneu momentele cheie.

Cabina foto oglinda magica este accesoriul perfect care anima petrecerile de nunta, botez si aniversarile atent organizate. Datorita solutiilor oferite de i-Vents, distractiile alaturi de colegii de munca si cele organizate pentru consolidarea relatiilor de serviciu se transforma in evenimente de suflet si sunt decisive in legarea unor prietenii de suflet!
Graffiti digital, experienta interactiva inovatoare!
O experienta inovatoare, astfel poate fi considerat un eveniment accesorizat cu graffiti digital. Cu asemenea tehnologie, ideile creative prind contur! Echipamentele propuse de i-Vents ofera posibilitatea fiecarui participant sa devina un Picasso urban. Softurile inteligente integrate, permit interpretarea si convertirea imaginilor realizate cu ajutorul spray-ului cu infrarosu. Imaginile create pot fi, spre deliciul invitatilor, proiectate pe peretele digital. Acest echipament complex de graffiti digital confera petrecerilor mai multa energie, mai mult dinamism, mai multa vibratie!

Trebuie adaugat ca tehnicienii i-Vents sunt profesionisti, de aceea propun imortalizarea imaginilor pe hartie fotografica, sau dupa preferinte pot fi urcate direct pe retele de socializare preferate. Experienta cu graffiti digital poate ramane o amintire placuta pentru invitati sau poate fi adusa in viata de zi cu zi prin intermediul tricourilor personalizate.

Cei ce nu sunt inca convinsi de efectele magice pe care le au cabina foto oglinda magica si graffiti digital  asupra petrecerilor, se pot lasa captivati de complexitatea echipamentelor folosite si devotamentul celor ce le pun la dispozitie!
Ceea ce ii transforma pe specialistii i-Vents in lideri pe piata de furnizare de dispozitive tehnologice pentru petreceri sunt seriozitatea, abilitatea de a gestiona orice situatie, profesionalismul, dedicarea si bineinteles pasiunea pentru creatie. Pentru ca sunt deschisi ideilor inovatoare, pun la dispozitie echipamentele profesionale chiar si pentru cele mai neobisnuite evenimente! Scopul principal al echipe i-Vents este de a garanta distractia si de a transforma orice party in unul de anvergura!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *