Articole Comunicat de presa

Nu stii cum sa scapi de molii?

Molia se alatura celorlalte insecte care ne invadeaza casa fara voia noastra si care ne strica confortul avut. Ca si in cazul celorlalti daunatori si in cazul moliilor avem de muncit pentru a putea scapa definitiv de acestea. Inainte de a scrie despre metodele pe care trebuie sa le implementam pentru a eradica moliile haide-ti sa aflam cateva informatii generale despre acestea.

Raspandite in intreaga lume, molia se imparte in doua categorii, si anume:

  • Molia care ataca articolele vestimentare, in special pe cele confectionate din lana, matase sau blana;
  • Molia de alimente, aceasta se hraneste cu ajutorul resturilor de alimente;

Indiferent ca vorbim despre molia care ataca articolele vestimentare sau despre cea care ataca alimentele cu siguranta molia este un daunator care trebuie eliminat cat mai repede cu putinta din momentul in care aceasta a fost identificata. In cazul in care se amana momentul eradicarii moliilor riscam sa ajungem in situatia in care vom avea mult mai mult de lucru pentru a scapa de acest daunator pentru ca molia la fel ca oricare alt daunator se inmulteste extrem de repede. Pentru a preveni inmultirea moliilor trebuie sa recurgem la urmatoarele metode:

  • Dulapurile in care depozitam articolele de imbracaminte trebuie aerisite foarte bine periodic. In interiorul acestor dulapuri trebuie sa punem saculeti cu lavanda sau lemn de cedru pentru ca mirosul acestor doua ingrediente va tine la distanta moliile.
  • Articolele vestimentare atacate de catre molii trebuie spalate la temperaturi inalte pentru a elimina eventualele oua depuse de catre molii.
  • Alimentele trebuie inchise ermetic si depozitate doar in spatii foarte bine aerisite.
  • Utilizarea diverselor insecticide ce pot fi achizitionate din comert.

In cazul in care numarul moliilor este mare iar dauna produsa de acestea este considerabila atunci trebuie sa apelam la serviciile unei firme care ofera servicii de dezinsectie. Specialistii care lucreaza in cadrul unei astfel de firme vor sti ce trebuie facut astfel incat sa scapam cat mai repede de moliile aflate in interiorul casei noastre. Companiaddd.ro este firma la care eu apelez ori de cate ori am nevoie de servicii de dezinsectie pentru ca pe langa faptul ca aceasta firma ofera servicii extrem de eficiente in lupta contra daunatorilor ofera si cele mai bune tarife dezinsectie.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *