Uncategorized

Hai si tu la Untold 2018

De costuri se ocupa cei de la Madd Electronics Group, care in vara aceasta isi premiaza clientii cu bilete de acces la festival, unul sau doua, in functie de valoarea cumparaturilor. Stiu sigur ca sunt multi tineri care vor sa mearga la Untold. Fie ca este pentru prima data sau deja a doua oara, acestia vor un singur lucru: sa se distreze si sa se simte bine alaturi de prieteni sau de persoane cu acceasi pasiune, muzica buna si atmosfera incendiara.

 

PCMadd.com este un site de unde putem cumpara calculatoare refurbished de calitate buna si la preturi pe masura, precum si componente periferice, laptopuri sau componente pentru sisteme PC. Calitatea a fost intotdeauna o prioritate pentru cei de aici si nu au ezitat cu nicio ocazie sa isi rasplateasca clientii fideli cu premii pe masura, cum este in aceasta vara cazul concursului OMU, prescurtarea de la Oferta speciala Madd UNTOLD 2018. Toti clientii care fac cumparaturi de minim 10 000 de lei pot primi un 4 DAYS PASS cu care pot participa la festival.

 

Concursul OMU se desfasoara in perioada 11.06.2018-31.07.2018, asa ca daca si voi vreti sa beneficiati de un astfel de Pass, trebuie sa va grabiti si sa va apucati de cumparaturi serioase. Pentru si mai multe detalii, puteti accesa forumul celor de la Madd Electronics unde sunt prezentate toate noutatie interesante si unde puteti fi la curent cu u[date-urile pentru concursul UNTOLD. Desigur ca unii dintre voi deja ati aflat despre acest concurs, poate de la prieteni sau in cautare de oferte speciale de care sa profitati, asa cum am facut-o si eu. Tot ce mai ramane de facut este sa va asigurati ca veti reusi.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *