Articole Comunicat de presa

Supraveghere video cu panouri fotovoltaice pentru locatii izolate

Proprietatile aflate in locatii izolate au dezavantajul ca pot fi prada usoara a furturilor de proprietate si a altor infractiuni, iar in multe cazuri tocmai din cauza ca daca nu exista acces la reteaua de energie electrica, nu pot fi montate camere de supraveghere video. Exista o solutie pentru aceste proprietati si e vorba de sisteme de supraveghere video cu panouri fotovoltaice. Aceste sisteme ofera o flexibilitate pe care nici un alt tip de supraveghere nu l-a oferit in trecut.

Camerele de supraveghere conectate la panouri solare nu necesita conectare la retea si nici cabluri, pentru ca sunt alimentate chiar de la panourile solare. Ele iti ofera posibilitatea de a avea electricitate pentru camerele de supraveghere fara a fi nevoie sa platesti un abonament lunar, cum este la reteaua de distributie a energiei. Vei avea un sistem autonom de supraveghere, care functioneaza fara probleme pe timp de zi sau pe timp de noapte, cand e vreme buna, dar si atunci cand e ceata sau cand ploua.

Solutiile ecologice sunt din ce in ce mai apreciate in diverse domenii, pentru ca energia solara este disponibila aproape oriunde si poate fi stocata pentru a fi folosita chiar si pe timp de noapte. Bateriile sistemelor de supraveghere cu panouri fotovoltaice pot stoca energia electrica generata in exces pe timpul zilei si sa o utilizeze atunci cand energia de la soare nu mai e disponibila.

Cele mai comune locuri in care sa instalezi camere de supraveghere alimentate cu panouri solare sunt santierele de constructii, fermele de animale, cabanele, casele de vacanta, culturile viticole, vapoarele sau depozitele din locuri izolate. Daca vrei la un moment dat sa instalezi de exemplu un sistem de supraveghere la o ferma si apoi sa il muti in alta parte, asta se poate face foarte usor, pentru ca aceste sisteme sunt fara cabluri si usor de demontat si mutat.

Nevoile tale de securitate nu trebuie sa fie compromise doar pentru ca e vorba de o zona care nu ai acces la electricitate. Alege supravegherea video cu panouri fotovoltaice si nu vei mai depinde de acest aspect. Alege panouri solare de la E-acumulatori si poti avea energie incepand de maine.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *