Uncategorized

Hotel Snagov Club, premiat în cadrul competiției internaționale Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018

Hotel Snagov Club, hotelul de lux aflat la 25 minute de București, a primit distincția “Unique Luxury Hotel of the year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent.
Hotel Snagov Club, premiat în cadrul competiției internaționale Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018

București, 27 aprilie 2018

Hotel Snagov Club, hotelul de luxaflat la 25 minute de București, a primit distincția “Unique Luxury Hotel of the year in Romania” în cadrul Luxury Travel Guide – Europe Awards 2018, competiție care premiază anual excelența în domeniul turismului de pe întregul continent.

“Suntem onorați de distincția primită, care încununează mai multi ani de munca foarte intensa si rezultate bune inregristrate de catre noi. Prezența alături de hoteluri emblematice din întreaga lume este o confirmare a calității serviciilor premium oferite clienților noștri”, a subliniat Marius Sucală, General Manager al Hotel Snagov Club.

Juriul, format din experți de renume în domeniul ospitalității, ia în considerare în evaluarea unui hotel elemente precum inovația și designul, camerele și facilitățile oferite, nivelul gastronomic, excelența serviciilor, abordarea tehnologică, dezvoltarea sustenabilă și localizarea. Premiul este al doilea la rand pentru Hotel Snagov Club, după ce si in anul 2017 a primit o distincție similara.

În cadrul Hotel Snagov Club clienții vor regăsi un resort clasificat la 5 stele, restaurant cu trei saloane și grădină, pavilion pe lac, ponton, centru spa cu piscină exterioară și interioară încălzită, saună, salon de jocuri și minigolf, acvitități ce îl poziționează a fi o destinație ideală atât pentru evenimente private, cât și pentru evenimente corporate.

Pentru mai multe informații despre Hotel Snagov Club, vă invităm să accesați site-ul www.snagovclub.ro și Facebook.com/SnagovClub.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *