Uncategorized

Ceasmania.ro pentru o vara perfecta

Odata cu venirea verii, incep si preturile la ceasurile originale sa se topeasca, mai mult si mai mult. Acum ai parte de super ofertele de sezon, marca Ceasmania.ro, la toate tipurile de ceasuri de mana, ceasuri barbati si ceasuri dama.


Noile colectii si noile modele de ceasuri de asteapta la doar un click distanta. Cu peste 1500 de modele de ceasuri de mana originale, cu multe reduceri si promotii si cu multe alte beneficii, fii printre cumparatorii care se bucura de un serviciu complet, de la livrarea rapida pana la adaugarea unei extragarantii.
Si vestile bune nu se opresc aici, ai mai multe posibilitati de plata, chiar si plata in 12 rate egale cu dobanda 0%, garantie de 2 ani la ceasuri de mana originale cumparate si lista cu informatii despre ceasuri super detaliata ca sa stii exact ce iti cumperi (pana la urma detaliile sunt cele mai importante)

Hai sa vezi noile modele de la Sector cu alimentare solara si rezistenta la apa pana la 100m, noua colectie de ceasuri dama de la Philip Watch cu bratara metalica si nu in ultimul rand ceasurile originale Bering, nascute in urma unei avenuri din Oceanul Arctic.
Toate acestea si multe altele asteapta sa fie descoperite si sa te propulseze pe cele mai inalte culmi ale profesionalismului si aprecierii tuturor celor din jur .
Programul magazinului este de Luni pana Vineri, intre orele 9:30 – 18:00, telefon: 0736 369 575 sau incadrarea comenzilor la: comenzi@ceasmania.ro

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *