Uncategorized

Care este cel mai sigur mod de a calatori pe pamant

Siguranta transportului de persoane constituie unul dintre cele mai importante aspecte atunci cand discutam de calatorii in strainatate. De aceea, indiferent daca o facem pe pamant, pe apa sau in aer, cu totii trebuie sa avem in vedere siguranta pe care o avem din partea companiei de prestari servicii de transport.
Poate dintre toate mijloacele de transport in comun, avionul este cel mai sigur dintre toate, desi acest prim loc este din ce in ce mai afectat in ultimul timp, datorita schimbarilor climatice severe care au loc din multe considerente si care afecteaza intr-o oarecare masura traficul aerian. Totusi, pe pamant, conform ultimelor statistici, este confirmat faptul ca microbuzele si autocarele sunt mai sigure decat masinile, motocicletele, bicicletele, tramvaiele si chiar pietonii. Mai mult decat atat, aceste mijloace de transport persoane international sunt la acelasi nivel de siguranta ca si trenurile, ceea ce este incredibil, avand in vedere ca trebuie sa imparta drumurile cu alti utilizatori si cu alte metode de transport. In plus, in medie, un autobuz este capabil sa inlocuiasca cel putin 30 de masini, deci daca mai multi soferi si-au lasa autovehiculele acasa pentru a calatori cu microbuzul si autocarul, ar fi mai putina congestie si, in final, mai putine accidente! Dupa cum va spune orice profesionist adevarat, fiecare accident rutier indiferent cat de nesemnificativ, este prea mare si chiar daca industria autobuzelor si autocarelor are deja un impresionant nivel de siguranta rutiera, acestia se straduiesc in permanenta sa isi imbunatateasca siguranta, mai ales prin promovarea unui nivel ridicat de profesionalism prin pregatire riguroasa initiala si continua a conducatorului auto si imbunatatirea designului si tehnologiei vehiculului, care la final reprezinta un castig pentru toata lumea.

Un avantaj net superior pe care transportul cu autocarul il detine este gradul de poluare, acest mijloc de transport avand cel mai scazut nivel de poluare pe pasager dintre toate mijloacele de transport in comun. De aceea, daca doriti sa calatoriti in strainatate sau pe drumuri lungi, autocarul ramane nu doar cel mai sigur sistem de a calatori pe pamant dar si cel mai putin poluant dintre toate. Tehnologia de ultima generatie, ofera in zilele noastre nenumarate posibilitati ca accidentele rutiere sa nu se mai intample, astfel autocarele moderne si de ultima generatie imbratiseaza ultimele inovatii din domeniu si ofera calatorilor cele mai sigure si confortabile conditii de calatorie. Cele mai multe curse cu autocarul sunt realizate din si catre Romania catre principalele puteri economice din Europa sau catre cele mai vizitate tari din punct de vedere turistic. Transportul de persoane Romania – Germania este poate principala cursa internationala vizata atat de catre romanii care calatoresc in aceasta tara pentru ocuparea unui loc de munca, pentru afaceri sau pentru turism. Autocarele care circula pe acest tronson au in dotare sisteme performante de siguranta si confort precum scaune rabatabile, insotitor de bord, toaleta ecologica, sisteme video si audio, wi-fi sau scaune rabatabile. Toata aceasta siguranta este datorata atat tehnologiei moderne cat si soferilor care conduc autocarele pe trasee lungi si unele dintre ele extrem de obositoare pentru acestia. Soferii autocarelor detin pregatirea necesara si experienta pentru administrarea corespunzatoare al acestor vehicule, isi cunosc cu precizie traseul si au dobandit suficenta pregatire pentru a transporta in siguranta fiecare pasager la destinatia dorita, in siguranta si intr-un mod civilizat

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *