Uncategorized

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti – 20-22 Aprilie, Romexpo Pav. B2

Iata-ne ajunsi impreuna la cea de-a XVI-e editie a salonului moto. Mai exact motociclete, scutere, atv-uri si multe echipamente, accesorii si consumabile, pentru ca toate sunt la fel de importante. Dupa o perioada grea intre anii 2010 si 2015, piata a inceput treptat sa-si revina, iar marii importatori de vehicule, varfurile de lance ale industriei noastre, au redevenit locomotivele de care toti avem nevoie pentru a inainta, a ne dezvolta. Atunci cand se vand motociclete, scutere si atv-uri noi, se vand si echipamente si accesorii, scolile moto sunt pline, iar serviciile infloresc si ele. Asta este ceea ce ne dorim, o piata moto asezata, diversificata si in crestere de la an la an.

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente
Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente

“Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare – un pas inainte catre un oras modern”
SMAEB

Transportul urban civilizat: commuting pe doua roti

“Motoare mai mici cu emisii reduse si timp mai scurt de deplasare – un pas inainte catre un oras modern”este motto-ul pe care l-am adoptat de foarte multi ani, si care este oricand de actualitate. Atunci cand orasele sufera din cauza lipsei parcarilor iar strazile sunt sugrumate de masini oprite peste tot, o parte a solutiei este trecerea pe doua roti a celor care se deplaseaza de distante scurte si medii, de acasa la serviciu si inapoi, adica foarte cunoscutul commuting.Astfel, scuterele si motocicletele usoare de 300-650cc sunt in mod evident solutiile pe care noi le propunem mediului urban, asa cum sunt ele aplicate cu succes in marile orase Europene.

WIMA – Parada fetelor motocicliste – Sambata ora 10, Romexpo

Parte din Women International Motorcycle Association și, începând cu anul acesta, prezentă și în România, WIMA ROMANIA – Asociația Femeilor Motocicliste invită doamnele și domnișoarele să se alăture primei parade dedicate femeilor motocicliste, ce va avea loc în București, pe 21 aprilie, începând cu ora 11.00.

Parada va avea loc cu ocazia participării Asociației Femeilor Motocicliste la Salonului de Motociclete, Accesorii și Echipamente (SMAEB), ce se desfășoară la ROMEXPO în perioada 20-22 aprilie 2018. Scopul paradei organizate de WIMA ROMÂNIA este conștientizarea prezenței femeilor motocicliste în rândul participanților la trafic, cât și promovarea motociclismului preventiv printre acestea.

RIDE TEST – sau cum se vinde o motocicleta

Un aspect important in cadrul vanzarilor de vehicule noi este posibilitatea de a face un Ride Test inainte de achizitie. Pentru ca a testa o motocicleta si in mers, nu numai “pe loc”, este foarte important pentru viitorii posesori, SMAEB 2018 va acorda o atentie sporita acestui aspect, alocand o suprafata exterioara suficienta pentru a se putea testa motocicletele pe un circuit inchis, amenajat pentru acest scop.

Despre editia curenta

SMAEB 2018 va avea loc in perioada 20-22 Aprilie in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO, pavilionul B2. Deschiderea oficiala va avea loc in ziua de Vineri la ora 12 iar publicul va avea acces dupa urmatorul program:

Vineri 20 Aprilie – intre orele 13:00-19:00;

Sambata 21 Aprilie – intre orele 10:00-19:00;

Duminica 22 Aprilie – intre orele 10:00-17:00

Pret bilet: 30 RON

Ca si in anii precedenti, la salon vor avea loc DEMONSTRATII de stunt, cursuri organizate de catre scolile motosi multe alte surprize pe care organizatorii le pregatesc pentru un public estimat la aproximativ 20.000 vizitatori.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *