Uncategorized

Delia, o legenda muzicala vie

Delia a facut si face istorie in muzica de valoare romaneasca, tocmai de aceea o consider o legenda vie. In general termenul de legenda reflecta valoarea, dar este in mod restrictiv privitor doar la trecut. Delia are un trecut glorios in muzica, iar drumul succesului este in constructie.
Talentul ei este dublat de munca si de experienta. Multi oameni talentati se pierd fiindca nu muncesc sa intretina harul primit de la Dumnezeu. Se impune o lupta asiduua ca acesta sa nu se atrofieze si sa fie slefuit permanent. Dupa munca si studii vine si modul in care posesorul talentului se zbate sa se afirme, sa ajunga in topuri si mai ales sa se mentina acolo.
Delia face asta de 15 ani. La varsta de 17 ani a urcat pe scena, dar cu determinarea si responsabilitatea unei soliste mature, nu ale unei adolescente. Deosebit de exigenta cu ea insasi Delia este atenta la:
-prezenta scenica. Este o femeie foarte frumoasa, iar tinuta ei scenica se dovedeste mereu la inaltime. Ea se face placuta spectatorilor, tocmai de aceea concertele ei au loc cu casa inchisa. Iata un motiv pentru care nu trebuie sa lipsesca de la evenimentele organizate de tine si trebuie sa te interesezi din timp in ceea ce priveste pret Delia.
-repertoriu variat si valoros. Toate cantecele Deliei au mesaj constructiv, versurile fiind la fel de valoroase ca linia melodica. Cantareata interpreteaza la superlativ multe cantece (are sute de melodii in repetoriu), acestea fiind adecvate evenimentului. Ea are un succes urias si la serbarile in aer liber, concerte, botezuri, nunti si aniversari fiindca stie ce sa ofere publicului.
-este un artist popular, empatic, rabdator, fara aere de vedeta. Delia accepta sa faca poze cu admiratorii, sa dea autografe, zambeste cald, este sincera si foarte apropiata de cei care o asculta.
-are in repertoriu multe slagare care vor fi cerute de public, iar dintre acestea amintim: Doar pentru tine, Parfum de fericire, Sufletul meu, OmaDeo, Vino la mine si Cine m-a facut om mare.
Acestea fiind zise, oricine si-ar dori sa o aiba pe Delia la nunta, botez, gala sau majorat, fiindca unde este ea, vine si succesul. Darul la nunta la care canta ea va fi si mai mare fiindca oamenii vor lua in calcul efortul tau financiar sa aduci un astfel de artist in fata lor.
Delia este accesibila, daca iei in calcul urmatoarele aspecte:
-sa cauti sa faci programarea din timp fiindca este una dintre cele mai solicitate cantarete
-sa soliciti pretul telefonic. Din respect pentru clienti preturile nu sunt la vedere, fiindca de multe ori nu este indicat sa se stie cat te-a costat muzica, dar si pentru ca programul si conjunctura difera. Poti solicita prezenta Deliei doua ore, a Andrei o ora si nu se pot afisa astfel de combinatii.
Indrazneste si investeste in evenimentul tau, mai ales daca este unic in viata! Pentru lucrurile nonrepetitive ar trebui sa dam tot ceea ce avem.
O data faci nunta, iti botezi copilul sau implinesti 18 ani. Fii atent la modul in care pregatesti aceste ocazii unice si neuitate din viata!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *