Uncategorized

Fotograful videochat pregateste exportul frumusetii

Industria frumusetii a facut furori in toate timpurile, desi in trecut nu era dezvoltata ca acum. Si in trecut, sultanul avea in harem cele mai frumoase si destepte fete din lume, imparatul sau domnitorul se inconjura de doamne frumoase si se bucura de farmecele lor, chiar daca erau casatorite, fiindca „Regele era mai presus de lege”.
Astazi industria frumusetii a luat amploare, fiindca publicitatea si stiinta s-au implicat in dezvoltarea ei. Prin intermediul internetului se poate face videochat. Bogatii lumii pot admira farmecele unei romance (femeile noastre sunt renumite pentru frumusetea lor) si pot comunica ore intregi cu ea.
Implicat direct in publicitate este acel fotograf videochat care stie sa te faca dorita si are capacitatea de a te invalui intr-o nota de mister. El te suprinde in mediul tau intim, fara sa te simti stanjenita de acest lucru, fiindca inspira incredere ca om si ca profesionist. Cu ochi de barbat matur se axeaza pe ceea ce barbatii cauta la o femeie, atat din punct de vedere fizic, cat si intelectual. Sa nu te surprinda daca va complota cu tine ca tu sa pari fragila, vulnerabila, fiindca barbatii se cred atotputernici si se indragostesc de femeile care au nevoie de bratul lor puternic.
De-ai sti cat de greu le este lor sa recunoasca egalitatea dintre sexe…
E ciudat cum Gabriel va apara interesele barbat fiind si va ajuta „sa va exportati frumusetea” peste mari, tari si oceane, la capatul pamantului.
Ce nevoie ai tu de fotografii videochat? In primul rand iti trebuie un portofoliu pe care sa-l prezinti la interviul de angajare. Patronii tai vor sa stie daca esti fotogenica si „dai bine la camera”. Sunt cazuri in care femei foarte frumoase natural, nu ies niciodata la fel de bine pe cat arata in poze. Sunt femei care se crispeaza in fata camerelor de luat vederi si asta le urateste. Andreescu Gabriel stie sa te stimuleze astfel incat fotografia sa iti dubleze frumusetea. Nu este un mit, ci realitate faptul ca:
-are experienta suficienta, cat sa aleaga perfect cadrul care ti se potriveste si te pune in valoare. Jongleaza cu lumina, formele, culorile si decorul, in asa fel, incat tu esti ca o zeita.
-dispune de aparate performante care focalizeaza, netezesc, ilumineaza. Daca iti doresti poze de calitate, uita-te la aparatura fotografului si intereseaza-te despre experienta si realizarile sale profesionale!
-are rabdare. Este mare lucru ca fotograful sa apese de zece ori pe buton si sa stearga de 20 de ori rebuturile, pana raman pozele perfecte. Profesionistul empatic arata celui care a pozat rezultatul muncii si de comun acord aleg ceea ce se va concretiza in album si ceea ce va fi eliminat.
-detine expertiza in fotografia erotica. El este printre cei mai buni fotografi de acest tip din tara si in topul primilor 10 din lume.
In alta ordine de idei, fotografii videochat iti trebuie si daca lucrezi deja intr-un studio, asa te vor alege clientii tai si vor cauta sa intre in legatura cu tine.
Nu poti face cariera in videochat, daca nu apelezi la Andreescu Gabriel sa-ti faca pozele!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *