Articole Uncategorized

Castile wireless Bose SoundSport Free

De cate ori nu v-ati dorit un set de casti wireless, care sa va permita libertate deplina in timp ce sunteti la sala sau in timp ce faceti jogging

Producatorul Bose aduce pe piata un nou concept de casti fara fir ce integreaza toate aspectele unor casti wireless de calitate.

Acestea nu sunt deloc fragile, sunt concepute pentru antrenament intens. Castile fara fir Bose sunt un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca pasionatilor de sport.

De acum, activitatile sportive pot fi facute fara griji, deoarece noile casti Bose nu se vor desprinde niciodata din urechi datorita sistemului StayHear+Sport.

Iar in privinta bateriei, nu va trebui sa va mai faceti niciodata probleme, carcasa de protectie a castilor wireless Bose are dubla intrebuintare de a proteja si incarca setul de casti.

O simpla incarcare de 15 minute poate asigura 45 minute de redare continua. Iar o incarcare de 5 ore va garanta pana la 10 ore de redare.

Bose a conceput castile wireless dupa un criteriu strict, ce pune in evidenta rezistenta si calitatea, printr-un design placut.

Nici intr-un mediu umed nu va trebui sa va mai faceti griji, deoarece castile sunt proiectate pentru a rezista la umezeala, transpiratie si ploaie. Stabilitate oriunde, oricand.

Fara griji, va veti bucura de muzica in permanenta, deoarece castile se pot connecta la orice dispozitiv prin Bluetooth. De asemenea, setul este prevazut si cu un cablu USB, pentru a incarca acumulatorul/carcasa la PC.

Recomand acest produs tuturor ce sunt in permanenta miscare si doresc ca muzica sa ii insoteasca pretutindeni.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *