Articole Comunicat de presa

Doua atitudini diferite fac diferenta intre viata si moarte

Atitudinea incorecta:
Vine echipa si se uita sumar prin institutie. Vede cum se dau foc in aer deschis, undeva in spate deseurilor si nu ia masuri, nu exista punct de stigere a incendiilor, cosul de la sobe si centrala, ingaurit de vreme este asezat fara sa fie izolat langa grinzi din lemn care poarta urme de arsuri ca dovada ca au iesit scantei, dar s-au stins la timp.
Vine echipa, pleaca echipa si “Dumnezeu cu mila!”
Este posibil ca la cateva ore sau zile dupa inspectie sa izbucneasca un incendiu, dar ei nu au dorit sa deranjeze, mai ales la cat de atenta a fost conducerea institutiei fata de ei.
Din pacate, uneori responsabilitatea se mai si cumpara…
Atitudinea corecta:
Cei de la Protecons.ro considera ca autorizatie PSI se merita, nu se cumpara fiindca de eliberarea ei depid viata tuturor oamenilor din institutie si bunurile acesteia.
Teoretic au oferit consiliere telefonic, v-au initiat putin in prevenirea si stingerea incendiilor, dar mai ales in securitatea oamenilor. Viata omului este bunul cel mai de pret si ea este pe primul loc al prioritatilor. Dupa discutiile de punere in tema a avut loc programarea.
Cu profesionistii de la firma amintita nu se repeta niciodata situatia: “Vine echipa, inchide ochii la toate neregulile, controleaza sumar si pleaca”. Pregatiti-va de un control riguros si urmati pas cu pas indicatiile lor fiindca nu va vor raul!
Tehnicienii de la Protecons.ro se uita cu ochi de soacra peste tot: cum sunt asezate sobele, cum arata cosul si daca lemnele din vecinatatea lui sau alte materiale inflamabile din vecinatate sunt izolate, daca debarasati la timp din magazii ambalajele nefolositoare.
In afara de aceste lucruri pe care le veti pune la punct ei instaleaza alarmele in caz de incendiu si pun la punct puncte de stingere a acestuia. Verifica si corecteaza planul de evacuare, insista sa schimbati usile care nu sunt montate corect, va provoaca sa desemnati oameni in institutie care sa simuleze evacuari si sa prezinte materiale legate de acest subiect. Fac totul cu multa responsabilitate si oricat de deranjati va simtiti acum, va va prinde bine mai tarziu.
Nu sunt de apreciat cei care au vazut ca flacarile pot cuprinde materialele din pod si nu au luat nicio masura, care vad ca nu sunteti pregatiti pentru un eventual incendiu si va elibereaza autorizatie psi.
Trebuie sa fim foarte prevazatori cand vine vorba de foc! Echipa profesionsit-responsabila verifica si sistemele de ventilatie, nu ramane locsor din cladire pe care sa nu-l examineze cu atentie.
Toata acesta munca este facuta din dorinta ca niciodata focul sa nu afecteze negativ viata vreunei persoane. Colaborand cu tehnicienii de la Protecons.ro aveti de fapt avocati care va reprezinta la toate controalele tematica care se fac in institutie.
Va recomand ca, daca din intamplare, in institutia dumnevoastra ajunge o echipa care verifica de mantuiala lucruri atat de serioase sa renuntati la serviciile ei si sa aduceti oamenii care va determina sa meritati autorizatie psi, pe cei de la Protecons.ro!
Daca ei s-ar ocupa de toate cladirile din tara, cum o fac, in mod temeinic, in cativa ani incendiile ar fi eradicate.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *