Uncategorized

SIVECO Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei INOVAGRIA Meteo

SIVECO Romania lanseaza o noua versiune a aplicatiei INOVAGRIA Meteo, atat pe Android, cat si pe iOS, cu noi facilitati dedicate managementului fenomenelor meteo si agrometeo din Romania.

Cu urmatoarele noi functionalitati, fermierii vor putea sa isi planifice mai eficient activitatea agricola si sa ia deciziile corecte pentru protejarea productie agricole:

Recomandari Pulverizare – pe baza analizei parametrilor meteorologici, venim in ajutorul fermierilor cu recomandari la nivel de ora pentru urmatoarele 3 zile, privind efectuarea tratamentelor prin pulverizare.

Acces la date in timp real de la fiecare statie meteo si agrometeo – fermierii au acum acces la parametri meteo masurati din ora in ora de la statia Administratiei Nationale de Meteorologie cea mai apropiata locatiei selectate.

Datele meteo in timp real sunt disponibile GRATUIT, fara a fi necesara crearea unui cont sau achizitia unui abonament!

Xby Counterflix

Utilizatorii aplicatiei INOVAGRIA Meteo vor avea acces, oriunde si oricand, la o serie de date meteo si agrometeo importante, precum:

– parametri meteorologici masurati din ora in ora pentru fiecare statie meteo si agrometeo a Administratiei Nationale de Meteorologie

– prognoza meteo specializata pentru urmatoarele 24 de ore si pe 3 zile, pentru orice locatie din Romaniatemperatura aerului si a solului, dar si minima si maxima zileivizibilitate si presiune atmosferica

– viteza, directia vantului si rafala maxima a vantului

– cantitatea de precipitatii, umiditatea aerului si a solului

– avertizari generale si imediate de vreme severa la nivel de localitate si regiune

– fenomene de risc

– recomandari de pulverizare – conditii de efectuare tratamente

– rezerva de apa din sol pentru cultura de grau si porumb

– buletin agrometeorologic

– istoric meteo si agrometeorologic pentru fiecare statie meteo

– Widget pentru dispozitivele Android.

“Vremea ridica probleme deosebite pentru culturile agricole, iar fermierii trebuie sa fie in permanenta la curent cu sfaturile, recomandarile si avertizarile expertilor in meteorologie. Utilizand aplicatia noastra, fermierii pot avea acces direct pe telefon la cele mai recente date meteo, primesc notificari cu avertizarile de vreme severa, iar prognoza pe trei zile ii ajuta sa ia masurile necesare astfel incat sa fie evitate eventualele pericole pentru productia agricola”, declara Gabriel Lospa, Director Departament eAgriculture SIVECO Romania.

Situatii meteo complicate ajung acum, din timp, pe orice dispozitiv Android si iOS!

Aplicatia este disponibila pentru descarcare pe Google Play Store si Apple App Store si poate fi testata gratuit timp de 30 de zile.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *