Uncategorized

Cu extensii clip-on mi-am castigat rolul in film

Se spune despre artist ca este fericit fiindca le poate darui celor din jur arta sa. Sigur sunt fericita-fericita sa pot interpeta un rol care sa schimbe vietile oamenilor sau cel putin sa-i puna pe ganduri. Arta nu este altceva decat frumosul pus sa cladeasca o lume mai buna, dar si artistul trebuie sa traiasca. Are facturi de achitat, o casa de intretinut, cheltuieli personale carora trebuie sa la faca fata.

Nu se poate nici talent fara munca, nici munca fara talent in profesia noastra. Ele merg mana in mana, tocmai de aceea ma simt ingenuncheata cand pierd un rol.
Luna trecuta m-a ranit aproape mortal dezamagirea. Se dadeau probe pentru rolul principal dintr-un film si m-am prezentat. Am interpretat divin, dar raspunsul pe care mi l-a dat comisia m-a naucit:
-Rolul vi se potriveste, dar nu vi-l putem da fiindca avem nevoie de o fata cu par foarte lung, des si roscat. Dumneavoastra sunteti blonda si tunsa scurt. Nu insisteti si nu puneti intrebari ca nu aveti acest drept. Noi platim, noi alegem!

Am avut mare noroc ca nimeni nu a luat rolul si selectia s-a amanat pentru o luna, dar m-a socat violenta refuzului. Isi imaginau ca daca platesc, pot cumpara pe cineva si banii le da dreptul sa se joace dupa bunul plac cu destinele oamenilor.

Nu aveam cum sa-mi fac parul sa cresca intr-o luna, puteam in schimb sa il vopsesc roscat si sa-l ajut cu extensii clip on de aceeasi culoare.

Sunt genul de persoana pe care infrangerea, mai ales cand este nedrepta, o indarjeste in loc sa o invinga. Cele mai frumoase extensii de par natural clip-on le-am gasit in magazinul online Lysee.ro. Erau asa cum aveam nevoie, roscate-aramii, nu se deosebeau de parul meu pe care il vopsisem, eram de 55 de centimetri, asa ca parul meu urma sa masoare 1 metru, sa fie frumos colorat si infiorator de des.

Am investit 310 lei intr-un rol de milioane si m-am prezentat la selectie in ziua stabilita. Aveam un plan maret prin care sa demonstrez ca nu trebuie sub nicio forma ca munca si talentul unui om sa fie sacrificate infatisari si calcate in picioare.

Tocmai de aceea ma implicasem atat de mult in profesia mea, incat nu mai aveam timp deloc. Filmam pentru reclame la produsele de par, aveam rolul principal intr-o piesa de teatru, prezentam o emisiune si primisem un rol intr-o coproductie internationala, cu toate acestea am simtit nevoia sa apar din nou in fata celor care ma respinsesera.

Am interpretat divin, iar in timp ce imi intindeau contractul sa-l semnez, mi-a spus cu aroganta:
-La interpretare mai este muuult de lucrat. Stiti la selectia trecuta s-a prezentat o actrita care a interpretat la superlativ rolul, dar nu avea parul lung, des si roscat. Fiindca suntem generosi va oferim sansa vietii dumneavoastra.

M-am ridicat nervoasa de la masa tratativelor.

-Cine v-a spus ca doresc rolul? Am venit sa va demonstrez ca un actor bun stie sa-si schimbe si infatisarea si da, stie care ii este adevarata valoare. Sunt fata cu par scurt si blond. Daca m-ati fi acceptat atunci, acum ne aflam pe platou, asa imi pare rau pentru dumneavoastra dar sunt foarte, foarte ocupata.

M-a ranit refuzul lor, dar le datorez succesul. Se zice ca de atunci nu mai sunt deloc aroganti fiindca si-au insusit lectia de viata…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *