Comunicat de presa

Boxele Creative Muvo 2, noi culori estivale atractive

Creative adaugă noi culori estivale attractive seriei de Boxe Muvo 2c cu Bluetooth.
Boxa cu dimensiuni reduse, cu Bluetooth şi rezistentă la stropire este acum disponibilă şi în noile variante de culoare Oranj, Roz, Violet şi Turcoaz.

Boxele Creative Muvo 2, noi culori estivale atractive

BUCUREŞTI  Odată cu venirea verii, Creative Technology Ltd anunţă că va adăuga o serie de culori noi bine-cunoscutului model de boxe compacte portabile cu Bluetooth, Creative Muvo 2c. Pe lângă culorile existente Albastru, Roşu, Verde şi Negru, vor fi adăugate şi variantele Portocaliu, Roz, Violet şi Turcoaz.

Noua gamă de culori este inspirată de strălucirea   şi vibraţiile jucăuşe ale verii. Datorită designului compact, cu greutate redusă şi rezistent la stropire, utilizatorii se pot bucura de muzică la volum maxim în locaţiile favorite din vacanţele de vară: la piscină, la plajă sau în parc; acum şi cu noile culori răcoritoare.

Despre  Creative Muvo 2c – Boxele compacte, cu Bluetooth, rezistente la stropire care asigură o experinţă audio impresionantă cu bas profund

Muvo 2c cu MP3 player încorporat a fost proiectată cu difuzoare calibrate profesional şi radiator pasiv, pentru o performanţă audio uimitoare. Creative oferă utilizatorilor de smartphone şi tabletă o boxă mică dar puternică, cu Bluetooth, pe care o pot lua aproape oriunde — Muvo 2c este rezistentă la apă, dar şi la praf. Creative Muvo 2c permite utilizatorilor conectarea wireless a unei a doua boxe pentru un sunet mai amplu indiferent de situaţie. În plus, boxele încorporează softul Sound Blaster Control Panel pentru PC şi Mac, care permite utilizatorilor personalizarea profilului acustic şi modificarea setărilor EQ.

Preţuri şi disponibilitate

Noile culori pentru Creative Muvo 2c vor fi disponibile începând in luna iulie 2017 in magazinele online partenere ale MGT Educational, la preţul de 179 lei.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi:  www.creative.com.

Despre Creative

Creative este un lider mondial în producţia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscută pentru plăcile de sunet Sound Blaster®şi pentru primii paşi în revoluţia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu soluţii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, căşti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili şi convertoare audio digitale. Azi, Creative reinventează Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, în forma noilor soluţii inovatoare Sound Blaster Roar şi Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generaţie interconectată digital, creând o punte între computer, smartphone, şi tabletă. Tehnologia proprietară Creative, produsele hardware, aplicaţiile şi servicii inovatoare permit accesul la internet, oferind consumatorilor un divertisment digital de înaltă calitate – oricând, oriunde.

Acest comunicat se referă la produse lansate în Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificărilor fără notificare în prealabil, şi poate fi diferit de alte zone geografice în funcţie de factori specifici şi cerinţe locale.  Creative, logotipul Creative şi Muvo sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale Creative Technology Ltd în SUA şi/sau alte ţări. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte mărci înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor respectivi. Termenul şi logotipul Bluetooth® sunt mărci înregistrate deţinute de Bluetooth SIG, Inc. iar orice folosire a acestor simboluri de către Creative Technology Ltd  este realizată sub licenţă.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *