Comunicat de presa

Colorit vine cu vesti bune de la Targul Creativeworld 2017 de la Frankfurt

Colorit a participat recent la Targul Creativeworld 2017 de la Frankfurt, locul de intalnire al artistilor, dar si al producatorilor internationali de materiale de pictura si mestesug, de unde a plecat atat cu felicitari din partea colaboratorilor, cat si cu idei de noi colaborari.

Colorit, magazin online cu peste 20 de ani de experienta in domeniul comertului cu materiale pentru pictura , dar si recuzite mestesugaresti, a participat si anul acesta la Targul Creativeworld 2017 de la Frankfurt. Cu aceasta ocazie, Colorit a analizat atent, alaturi de colaboratorii internationali, evolutia vanzarilor, a comunicat cerintele clientilor si a planificat strategiile de promovare a noilor produse din anul ce urmeaza.

In urma analizei de anul acesta, Colorit a primit multumiri din partea unor clienti importanti. Tintoretto a recunocut performanta Colorit la nivelul vanzarilor, care s-au dublat in anul 2016, dar si participarea Colorit in procesul de concepere a unor noi modele de pensule, care au devenit best-sellers in Europa.

Totodata, reprezentantul Sennelier si Raphael, Max Sauer, a multumit echipei Colorit pentru triplarea vanzarilor in anul 2016, oferindu-si suportul pentru continuarea promovarii produselor Sennelier si Raphael in Romania.

In ceea ce priveste planurile de viitor ale magazinului online Colorit, reprezentanti ai grupului Fila, care a achizitionat, cu doi ani in urma, brandul Maimeri, iar in 2016 marcile Lukas, Daler&Rowney si Canson, devenind astfel cel mai mare jucator de pe piata de profil, urmeaza sa se intalneasca cu reprezentantii magazinului Colorit.

In viitorul apropiat, Colorit, magazinul favorit al artistilor din Romania, urmeaza sa isi imbogateasca portofoliul de produse.

Colorit este un magazin cu peste 20 de ani experienta in domeniul comertului cu materiale pentru pictura, dar si recuzite mestesugaresti, care activeaza si in mediul online, strangand, in portofoliul sau, produse ale unor branduri internationale valoroase.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *