Uncategorized

Noul an vine cu oferte speciale la Premium Wellness Institute

Premium Wellness Institute, cel mai nou centru de sport, wellness şi recuperare medicală din Bucureşti, se pregăteşte cu entuziasm de primele sale sărbători de iarnă şi lansează o ofertă-surpriză.
Noul an vine cu oferte speciale la Premium Wellness Institute
În perioada 15 decembrie – 30 ianuarie, te aducem cu 20% mai aproape de a deveni membru al celei mai fresh comunităţi prin discount-uri promoţionale la toate pachetele Membership Platinum, Gold şi Basic achiziţionate.

Pentru ca în noul an să te bucuri de un tonus de invidiat, în calitate de membru al Premium Wellness Institute îţi vei descoperi motivaţia alături de cei mai energici antrenori personali, îţi vei antrena spiritul competitiv provocându-ţi prietenii la sportul preferat, vei crea amintiri memorabile împreună cu invitaţii tăi şi îţi vei evalua periodic starea de sănătate pentru a atinge potenţialul tău maxim.

Inaugurat în luna octombrie a acestui an, Premium Wellness Institute îţi oferă un spaţiu modern, servicii care întrunesc toate exigenţele, dotări perfomante şi o gamă vastă de facilităţi dedicate sănătăţii şi mobilităţii tale. Dacă vrei să te convingi cu ochii tăi, te invităm să ne faci o vizită virtuală, accesând site-ul şi pagina de facebook a complexului.

Ai la dispoziţie clinica de recuperare medicală pentru a trata şi preveni vulnerabilităţile fizice dobândite de corpul tău, te poţi bucura de un antrenament energic alegând între fitness, aerobic, spinning, înot, tenis, fotbal, handbal, baschet sau volei şi te poţi revitaliza prin procedurile de relaxare cu care te vom răsfăţa. În plus, dacă vrei să iei o binemeritată pauză de la agitaţia vieţii moderne, hotelul de 3 stele şi restaurantul sofisticat te aşteaptă pentru un sejur complet.

În noul an intră şi tu în comunitatea Premium Wellness Institute!

Healthy body, Healthy soul

Contact:

www.premiumwellness.ro

E-mail

pr@premiumwellness.ro

office@premiumwellness.ro

Telefon

031 438 07 94

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *