Lichidari de stoc la preturi avantajoase la RugVity Home

Preturi speciale in luna ianuarie pentru covoare, parchet si decoratiuni interior
covoare manuale RugVity

covoare manuale RugVity

Lichidari de stoc la preturi avantajoase la RugVity Home

Bucuresti, 13 ianuarie – Cu ocazia intrarii in noul an, RugVity Home isi reimprospateaza colectiile anuale de covoare, mocheta, parchet si tapet. Liderul ofera preturi speciale in luna ianuarie pentru toate articolele sale din colectiile precedente. Se remarca reduceri de pana la 50% pentru covoare innodate manual, covoare unicat, clasice, tranzitionale si moderne. Printre brandurile de renume mondial in decoratiuni interior incluse in promotie se numara Guy Laroche, Wissenbach, Pierre Cardin, Renato Balestra, Solidfloor.

Oferta promotionala se aplica doar pentru produsele achizitionate direct din magazinele RugVity Home in limita stocului disponibil.

“Luna ianuarie reprezinta o perioada de tranzitie intre colectii pentru marii producatori de decoratiuni interioare, prilej cu care oferim clientilor nostri posibilitatea de a achizitiona adevarate opere de arta la preturi speciale. Va asteptam in magazine cu surprize si promotii irezistibile pentru orice buget” afirma Adrian Margean, directorul general al companiei.

Despre RugVity

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori de covoare, parchet si textile de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”.