Eco-Iluminat este distribuitor autorizat Klausen din 2012

Candelabru Klausen Safra
Eco Iluminat respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor din Romania ca este sigur si din ce in ce mai usor sa cumpere online.

Bogdan Dobanda

Astfel, la inceputul lunii ianuarie, peste 500 din cele mai importante corpuri de iluminat rustice ale brandului Klausen au fost puse la dispozitia cumparatorilor romani de catre www.eco-iluminat.ro, insotite fiind de cele mai bune conditii cu care ne-am obisnuit deja cumparatorii din Romania: transport gratuit si becuri cadou pentru orice corp de iluminat achizitionat de la noi.

“Nu puteam fi cel mai bun magazin online din Romania la categoria Casa si Gradina fara a fi in acelasi timp distribuitor al corpurilor de iluminat clasice, rustice si moderne Klausen. In perioada imediat urmatoare, alte peste 1000 de modele de corpuri de iluminat economice si ecologice gen candelabre, lustre, pendule, spoturi, aplice, plafoniere, veioze şi lămpi de birou, dar si corpuri de iluminat exterior vor fi disponibile pentru comanda, adaugandu-se celor peste 6000 de modele deja disponibile in acest moment”, a declarat Bogdan Dobanda, director de vanzari al magazinului online www.eco-iluminat.ro.

In acest fel, www.eco-iluminat.ro isi consolideaza pozitia de lider pe piata corpurilor de iluminat online din Romania, avand in portofoliu cea mai mare gama de la cei mai importanti producatori europeni: Eglo, Globo, Klausen, Candellux, Steinel.