Uncategorized

Care sunt avantajele oferite de structurile metalice?

In domeniul confectii metalice structurile metalice ocupa un loc important.

Structurile metalice au nenumarate avantaje fata de alte forme de constructie, deci cateva motive pentru alegerea otelului sunt: ​​raportul excelent de rezistenta / volum (care realizeaza structuri mai usoare decat cele facute cu alte materiale), o gama larga de posibile aplicatii, posibilitatea de a avea mai multe parti standardizate, fiabilitatea si capacitatea sa de a modela aproape toate dorintele arhitecturale.

Specialistii Analko Aluminium Industry, considera ca sectorul constructiilor ar trebui sa conduca la un nou model de constructie ecologica eficienta din punct de vedere energetic, printr-o dezvoltare durabila, cu un accent clar catre utilizatorul final.

Pentru atingerea acestor obiective, premisa de pornire este utilizarea de materiale mai ecologice, cum ar fi otelul (durabil, reciclabil si reutilizabil), care este compatibil cu tehnicile de construire moderne, constituind un aliat pentru sistemele industrializate. Fara indoiala, intr-un moment in care aproape totul este posibil, este necesar ca lucrurile sa se faca standardizat si in cel mai scurt timp, iar aceste structuri metalice sudate ofera un avantaj.

 

Analko garanteaza  pentru calitatea si controlului securitatii produselor oferite, dar si  pentru rezistenta structurilor metalice in teren. Se acorda un plus de atentie la detalii la un nivel ridicat de prefabricare in atelierele moderne, bine echipate, cu angajati calificati si sisteme moderne de protectie impotriva coroziunii, cu o garantie de intretinere minima, o durata de viata aproape nelimitata in structuri realizate cu otel.

Structurile metalice ofera , de asemenea adaptabilitate maxima la schimbari, deoarece modificarile structurale pot fi facute cu usurinta si pot fi implementate conexiuni noi cu inconveniente minime si costuri reduse.

Dorinta celor mai dezvoltate tari este aceea ca, in sectorul constructiilor, sa dezvolte noi tehnologii, sisteme si procese de constructie mai inovatoare si mai competitive, care garanteaza niveluri mai inalte de calitate si siguranta in constructii, precum si imbunatatirea competitivitatii globale a sectorului prin modernizarea continua a acestuia.

In plus, daca timpul este considerat o variabila importanta in procesele de constructie si deconstructie, este posibil sa fie necesara standardizarea structurilor metalice si dezvoltarea componentelor pe baza de otel, modulare, prin dezvoltarea tehnicilor din domeniul confectii metalice industriale .

Unele avantaje ale structurilor metalice:

  • Rezistenta ridicata: rezistenta ridicata a otelului pe unitatea de greutate implica faptul ca acesta va genera o greutate mica a structurilor, ceea ce are o importanta deosebita pentru proiectarea grinzilor de mari dimensiuni.
  • Uniformitate: Proprietatile otelului nu se modifica semnificativ in timp, ca in cazul structurilor din beton armat.
  • Durabilitate: daca intretinerea structurilor metalice este adecvata, acestea vor rezista pe termen nelimitat.
  • Ductilitatea: Ductilitatea este proprietatea prin care are un material care rezista la deformari mari, fara a isi modifica foarte mult proprietatile. Natura ductila a otelurilor structurale comune le permite sa reziste la stresuri, evitand astfel esecurile premature.

Acestea sunt principalele avantaje pentru care confectiile metalice sunt un domeniu foarte important pentru constructiile moderne din prezent. O constructie moderna va rezista mult mai mult utilizand elemente metalice produse de profesionisti. Acestea se vor imbina perfect si vor fi foarte durabile, amortizand in timp toata investitia.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *