Uncategorized

Cei care lucreaza impreuna este bine sa se cunoasca

Fac parte din categoria celor carora le vine foarte greu sa schimbe un loc de munca fiindca imi place sa cunosc cat de cat oamenii cu care lucrez. Cand esti intr-o colectivitate de 10-15 ani stii:

-pe cine contezi in indeplinirea sarcinilor de serviciu

-care este glumet si care este suparacios

-care lasa indeplinirea sarcinilor de serviciu pe ultima suta de metri

-cine rezista sa lucreze in conditii de maxim stres.

Un manager are multe lucruri de aflat despre salariatii sai ca totul sa mearga perfect. Trebuie sa stie cine gaseste mereu solutii practice de rezolvare a unor probleme si cine stapaneste perfect cunostintele de specialitate din punct de vedere teroretic, care sunt abilitatile si pasiunile fiecaruia.

Este suficient timpul petrecut la locul de munca pentru asta? In mod sigur ca nu, de aceea se organizeaza periodic team building

Sedintele de lucru organizate in afara spatiului de lucru au nenumarate avantaje, cele mai importante dintre acestea fiind:

-cunosterea unor calitati care nu pot fi dezvaluite la serviciu, dar care pot fi folositoare la obtinerea unor contracte, stabilirea de parteneriate noi si avantajoase. In situatiile limita se poate descoperi diplomatia unei persoane, calitate pretioasa in multe imprejurari.

-sudarea echipei. In cazul in care sunt cazati la o cabana si trebuie sa se gospodareasca singuri, salariatii reusesc sa isi imparta judicios sarcinile si sa se achite de ele.

-o iesire impreuna in afara biroului, departe de lumea dezlantuita a orasului va determina salariatul sa lucreze mai bine la intoarcere si sa fie mai recunoscator. Cine nu apreciaza o excursie platita de angajator pe munte sau la mare, in care si invata lucruri noi, dar se si distreaza?

-asimilarea noilor cunostinte se face mult mai usor intr-un cadru feeric.

-se pot organiza si activitati sportive menite sa ii mentina in forma pe salariatii care stau mult timp la birou si nu mai au timp sa faca miscare. Consider ca angajatul este loial angajatorului care depune eforturi sa il mentina sanatos.

Activitatile de divertisment ce completeaza cursurile de pregatire profesionala pot fi gandite ca actiuni individuale sau de echipa.

Astfel de iesiri impreuna imbunatatesc calitatea comunicarii.

In afara firmei sau institutiei dispare tensiunea aceea oficiala, iar oamenii se poarta mult mai degajat.

Verticaladventure.ro gandeste team buidingul in mod eficient, fiindca la sfarsitul perioadei de formare echipa atinge gradul maxim de performanta, evenimentul este gandit ca un traseu montan avand ca finalitate cucerirea varfului impreuna.

Sistemul controleaza ca toti cei care pleaca de la baza sa ajunga apogeul performantei.

Verticaladventure.ro este un organizator de exceptie la care puteti apela pentru revigorarea relatiilor la locul de munca.

Investitiile in formarea salariatilor sunt cele mai eficiente si vor aduce roade inzecit. Si la firma noastra se organizeaza periodic astfel de iesiri, de aceea performanta a crescut mult de cand colaboram cu acesti organizatori de exceptie.

In concluzie, recomand managerilor si celor care detin firme sau societati sa organizeze team buidinguri cu salariatii si sa urmareasca progresul realizat. Toti cei care au recurs la acesta strategie au dublat productivitatea si calitatea serviciilor, au atras clienti noi si au semnat noi parteneriate.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *