Uncategorized

Vanatoarea de zombie

In ultimul timp, de cand au inceput sa apara din ce in ce mai multe filme cu tematica “zombie”, se pare ca populariatea a crescut si in randul celor mici. Chiar daca cuvantul “zombie” ne facea, multora dintre noi, pielea de gaina, se pare ca in ziua de astazi cei mici sunt cu adevart distrati de acest cuvant si gasesc aceasta tema foarte amuzanta. Este atat de distractiva, incat s-au inventat tot felul de jocuri in care trebuie sa impusti zombie pentru a scoate un punctaj cat mai mare.

Vad asta la fiul meu, care zilnic sta in fata calculatorului jucandu-se jocuri 3D de pe site-ul Hepy.ro.

Hepy.ro este un site care pune la dispozitia utilizatorilor sute de jocuri online gratuite, care acopera o multime de categorii precum jocurile cu masini, jocuri cu fotbalisti, jocuri cu camione si jocuri cu zombie.

Printre preferatele sale se numara jocul “Doboara Zombie” in care trebuie sa impusti cati mai multi zombie pentru a-i impiedica sa nu ajunga in baza ta. Pe masura ce treci la un alt nivel, viteza zombiilor si agresivitatea se amplifica, insa jocul iti pune la dispoztiie arme din ce in ce mai performante pe masura ce anvansezi la alt nivel. Chiar daca la inceput am fost sceptic despre astfel de jocuri, de curand am realizat ca sunt o metoda foarte buna pentru ca cei mici se se relaxeze si pentru a invata lucruri noi. Site-ul dispune si de jocuri mai blande, precum jocurile cu masini sau jocurile cu ponei pentru Barbie.

Cei care joaca jocuri cu impuscaturi 3D isi vor gasi comfortul pe acest site, care detine mail mult de 2000 de jocuri. Avantajul de a accesa aceste jocuri este acela ca nu ai nevoie de un PC foarte performant si ca totul este gratuit. Chiar daca nu esti un cunoscator foarte mare in  calculatorare, poti juca jocurile linistit, deoarece totul se desfasoara pe platforma site-ului.

Am fost atat de curios, incat am inceput sa ma joc si eu, cot la cot cu fiul meu, si trebuie sa recunosc ca acest site este chiar foarte placut si merita vizitat si de cei mari. Este metoda perfecta pentru ca parintii sa petreaca mai mult timp alaturi de copiii lor, jucandu-se jocurile lor preferate. In acest mod veti intelege mai bine copilul si ii veti da increderea necesara pentru a dezvolata si alte activitati. Recomand site-ul Hepy.ro, deoarece detin o gama de jocuri foarte interesanta si vasta.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *