Uncategorized

4 avantaje oferite de catre implantul dentar

Caderea dintilor afecteaza atat aspectul estetic al unei persoane cat si starea de sanatate a acesteia motiv pentru care dintii cazuti din diverse motive trebuie inlocuiti cat mai repede cu putinta. Pentru ca stomatologia a avansat foarte mult in ultima perioada, in acest moment dintii cazuti pot fi inlocuiti cu ajutorul unui implant dentar. Aceasta modalitate de inlocuire a dintilor este cea mai moderna tehnica utilizata in acest moment in cabinetele stomatologice, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre implantul dentar. Aceste avantaje sunt indreptate in mod special catre clientii care apeleaza la o astfel de tehnica de inlocuire a dintilor cazuti si se refera la urmatoarele:

  • Faptul ca apelarea la implantul dentar nu presupune slefuirea dintilor aflati in vecinatatea dintelui cazut este unul dintre cele mai importante avantaje oferite de catre implantul dentar, daca nu chiar cel mai important. Tehnologia utilizata in implantul dentar face ca inlocuirea dintilor cazuti sa nu afecteze si dintii aflati in vecinatatea dintelui cazut, asa cum se intampla in alte tehnici de inlocuire a dintilor cazuti.
  • Cu toate ca implantul dentar are un cost destul de mare din punct de vedere financiar, acest cost este mic daca ne raportam la alte metode de inlocuire a dintilor cazuti. Diferenta de pret in favoarea implantului dentar este facuta de faptul ca aceasta tehnica de inlocuire a dintilor presupune inlocuirea doar a dintelui cazut si nu si a dintilor aflati in vecinatatea dintelui cazut asa cum se intampla in cazul altor tehnici de inlocuire a dintilor cazuti.
  • Implantul dentar este solid si se comporta la fel ca un dinte natural, acest lucru fiind un alt avantaj oferit de catre apelarea la aceasta metoda de inlocuire a dintilor cazuti.
  • Faptul ca implantul dentar este extrem de confortabil face ca aceasta tehnica de inlocuire a dintilor cazuti sa fie preferata de un numar din ce in ce mai mare de persoane.

In concluzie, avand in vedere avantajele oferite, implantul dentar este cea mai moderna tehnica prin care dintii cazuti din diverse motive pot fi inlocuiti fara ca pacientul sa fie supus la chinuri destul de greu de suportat asa cum se intampla in cazul altor tehnici stomatologice.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *