Uncategorized

Mesterul si bucatareasa

Am o fetita si un baiat. Ariana are 6 ani si Flaivius are 8 ani. Sunt copii cuminti si, chiar daca multi parinti, care au baietel si fetita, se plang de faptul ca acestia nu prea se inteleg, eu una nu pot sa spun acelasi lucru. Ariana si Flavius chiar se inteleg de minune. Se joaca impreuna diverse jocuri. De multe ori, si eu incerc sa particip la jocul lor si sa ma implic cat mai mult in activitatile lor. Astfel, intre mine si cei doi copii ai mei se creeaza o legatura fantastica.

Un alt lucru, pe care il fac cu placere, este sa le cumpar diverse obiecte si jucarii de calitate. Consider ca o jucarie buna, in afara de faptu lca ofera siguranta, este si educativa. Nu imi place sa achizitionez, pentru copiii mei, jucarii ieftine de la tarabele de la coltul blocului. Acestea sunt facute fara finisaje deosebite, au componente care se desprind usor si pot fi extrem de periculoase pentru sanatatea copiilor. De cand erau foarte mici, am incercat sa caut produse din cele mai bune. Pentru ca sunt extrem de ocupata cu cresterea lor si cu serviciul, nu prea am timp sa merg prin magazine. De aceea, prefer sa fac cumparaturi online. Mi se pare cea mai comoda forma de shopping. Nu trebuie sa te deplasezi, ai sute de produse la dispozitie, poti sa stai cat vrei si sa studiezi un produs, poti chiar sa citesti pareri despre produsul respectiv, sa il pui in cos si sa finalizezi comanda cand vrei.

Si, pentru ca fac shopping online adesea, am si un magazin preferat. Cumpar, in special produsele de zi cu zi pentru copii si jucariile lor, de pe site-ul esteto.ro. De asemenea, tot aici, gasesc si produse pentru ingrijirea personala, de care sunt extrem de multumita.

Ultimele achizitii pentru Ariana si Flavius au fost niste produse mai deosebite. Mai nou, Arianei ii place sa se joace de-a bucatareasa si lui Flavius ii place sa faca pe mecanicul, mai ales de cand sotul meu tot mestereste pe la masina, in fata casei. Asa ca, m-am gandit sa le achizitionez niste jucarii mai speciale.

Pentru Ariana am gasit, pe esteto.ro, seturi bucatarie pentru copii. Sunt, intr-adevar, deosebite ca design si ca accesorii. Atentia mi-a fost atrasa de o bucatarie mai mare, Homcom. Este o bucatarie de culoare roz, cu finisaje de cea mai inalta calitate. Are cuptor, doua masini de gatit, doua robinete si chiuveta. Ca si accesorii are doua vase, un ceainic, cinci cani de masurare si trei spatule. Este un deliciu numai sa te uiti la ea.

Pentru Flavius am gasit scule de lucru pentru copii. Unele sunt atat de bine realizate, incat zici ca sunt aproape reale. Asa ca, lui i-am comandat un banc de lucru cu 121 de unelte si scule de la Caerus Capital. In cateva zile am avut minunatiile acasa. Amandoi au fost mai mult decat incantati. Dar, pana sa se joace ei, recunosc ca eu m-am jucat putin cu bucatria si sotul meu, cu bancul de unelte. Cam acesta este efectul jucariilor de pe esteto.ro.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *