Micropigmentarea buzelor la salonul de infrumusetare Bucuresti

Conturul plastic, este o alternativa la chirurgia plastica. Frecventa herpesului lasa pe buze, mici pete albe sau cicatrici mici pe margini. Micropigmentarea stabileste nu numai problema, ci poate corecta cu usurinta asimetria  buzelor, forma, poate adauga culoare celor care sunt prea comode sa se rujeze tot timpul. De asemenea,  poate face buzele mai vii si poate face machiajul permanent, astfel incat buzele sa arata natural. Marirea buzelor cu micropigmentare este destul de dificila. Depinde de forma buzelor si este potrivita pentru cei care au o tranzitie prost definita de la buze la pielea fetei.
Cu toate acestea, in salon coafura Bucuresti , Antica Hair Studio, exista specialisti care pot face procedura de micropigmentare buze, foarte usor si foarte sigur. Ei stiu ca este mai bine sa nu creasca buzele mai mult de 2 milimetri, deoarece acest lucru va parea nefiresc. In timpul micropigmentarii buzelor, se folosesc astfel de tehnici: un contur simplu, umbrire completa si 3D.
Conturul este o procedura usoara, destul de rapida si nedureroasa. Colorarea completa a buzei se face complet intr-o singura culoare. Cu ajutorul tehnicii 3D, in partea de jos a buzei superioare si in partea de sus, este pigmentata o mica parte, peste cateva tonuri mai usoare. Astfel, buzele par mai pline. Foarte important, injectiile cu acid hialuronic, trebuie sa fie facute dupa ce faci tatuajul si pana cand pielea se recupereaza. In caz contrar, eliberarea acidului hialuronic va fi accelerata.

Micropigmentarea ochilor

Un maestru fricos si neexperimentat dintr-un coafor  oarecare,  iti poate provoca rani. Insa, un specialist calificat de la un salon de infrumusetare de tip Spa din Bucuresti, nu te poate rani, deoarece este un profesionist care a studiat aceasta procedura de micropigmentare ochi. Procedura presupune tehnici diferite: sageata intermitenta, care face vizual genele mult mai luxuriante; sageata cu coada, care ridica vizual ochiul; sageata decorativa à la Brigitte Bardot, sageata cu umbrire pe pleoapa superioara, sageata pe pleoapa inferioara si penaj pe pleoapa inferioara.

Micropigmentarea altor zone

In conditiile moderne exista o cerere de micropigmentare a blush-ului, pistrui, alunite. Cu metodele de micropigmentare de la un binecunoscut salon de infrumusetare, specialistii make-up, pot corecta problemele estetice ale pielii, cum ar fi vitiligo. Numai ei stiu ca este important sa alegi corect culoarea pigmentului, astfel incat zonele corectate sa arate natural.

 

Tehnologie Permanent make-up

Tehnologia de micropigmentare este asemanatoare cu cu bine-cunoscuta tehnologie de aplicare a tatuajelor pe corp. Cu toate acestea, atunci cand desenezi tatuaje, vopseaua se strecoara in piele destul de adanc. In cazul micropigmentarii, acul este scufundat numai in straturile superioare ale pielii. In comparatie cu tatuajul, aceasta procedura poate fi numita economica. Micropigmentarea dureaza de la sase luni la trei ani. Perioada depinde de mai multi factori, de exemplu, de structura pielii tale, de cat de repede se revigoreaza pielea; de cat de adanc a fost injectat colorantul in piele si nu in ultimul rand de climatul in care locuiesti. Micropigmentarea realizata de maestrii profesionisti de la salonul de infrumusetare de tip Spa, Antica Hari Studio, care au un bun gust si o experienta mare, sunt stapanii tehnicilor de micropigmentare si sunt mereu atenti la dorintele clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *