Uncategorized

Madvideo ofera amintiri unice

Echipa de videografi Madvideo din Bucuresti si-a asumat misiunea de a face cele mai frumoase video/editari de nunta pentru a oferi clientilor cele mai satisfacatoare rezultate.

Madvideo a luat nastere in anul 2009 la initiativa lui Madalin Dumitru, un videograf cu un talent artistic foarte dezvoltat.

De-a lungul timpului, si altii s-au alaturat acestui proiect cu scopul de a impleti cele mai frumoase povesti pe pelicula.

Cei care sunt in cautarea unui cameraman nunta, il vor gasi, cu siguranta in echipa, Madvideo. Clientul poate alege unul dintre cei 14 videografi profesionisti de la Madvideo pentru nunta, in functie de disponibilitatea fiecaruia.

Cum contactam videografii Madvideo?

Site-ul echipei Madvideo pune la dispozitia clientilor o platforma prin care acestia pot introduce data si locatia nuntii iar in baza disponibilitatii, in partea dreapta a ecranului, se vor afisa numele videografilor care pot participa.

Este o optiune foarte folositoare. Site-ul poate fi accesat oricand si oriunde.

Odata ce unul dintre videografi este disponibil, clientul ii va trimite o solicitare cu informatii referitoare la eveniment iar acesta va discuta ultimele detalii legate de serviciile sale.

Clientii pot alege ca si alti cameramani sa fie prezenti sau pot opta pentru diferite tehnici de a filma nunta precum filmatul cu drona, gimbal sau steady.

De asemenea, se poate solicita si o macara pentru a obtine unghiuri de filmare mai dramatice.

Videografii Madvideo ofera si servicii suplimentare precum filmarea “Prewedding” sau “Thrash the dress” care au devenit foarte populare in ultima perioada.

Pentru o filmare de nunta impecabila recomand serviciile echipei Madvideo, deoarece acestia vor fi prezenti pe tot parcursul evenimentului.

Echipa Madvideo doreste sa ofere aceeasi calitate inalta tuturor clientilor, in orice locatie din tara.

Pentru a avea o nunta reusita recomand servciile acestor profesionisti care imbina distractia cu munca, intr-o maniera fabuloasa.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *