Uncategorized

Mirunette Language Competition – Festivitatea de premiere

Festivitatea de premiere a concursului Mirunette Language Competition va avea loc in data de 2 Iunie, in incinta Muzeului Grigore Antipa din Bucuresti. In cadrul festivitatii vor fi premiati finalistii acestui concurs national anual de motivare a elevilor pasionati de limba engleza, care a ajuns la a 6-a editie!
Mirunette Language Competition 2017
Mirunette Language Competition 2017

Din peste 1400 de copii si adolescenti inscrisi in prima etapa a concursului, 42 au ajuns finalisti in competitia pentru cele 2 tabere internationale de doua saptamani in Marea Britanie!

Mirunette Education multumeste atat elevilor care s-au inscris in concurs, cat si profesorilor si parintilor care si-au oferit sustinerea! Comisia de evaluare a ales finalistiii pe parcursul a 3 etape de selectie, ultima implicand trimiterea de catre concurenti a unor filmulete in limba engleza pornind de la vestitul citat al lui Mark Twain ‘Eat a live frog every morning and nothing worse will happen to you the rest of the day’.

Castigatorii celor 2 tabere internationale in Marea Britanie vor fi anuntati la festivitatea de premiere care va avea loc pe 2 Iunie, incepand cu ora 11:00, in incinta Muzeului Național de Istorie Naturală Grigore Antipa din Bucuresti.

Premiile includ examene de limba engleza Cambridge de la British Council, carti de la Editura Humanitas, sejururi de weekend la Hotel Club Austria din Busteni, Hotel Royal din Poiana Brasov si Castel Cantacuzino din Busteni, consultatii si tratamente dentare la clinica de stomatologie DentEstet4Teens, jocuri de la Juggler.ro, ateliere tematice de robotica si coding de la Small Academy, ateliere si vizite oferite de Oraselulcunoasterii.ro, bilete la un spectacol la Opera Comica pentru Copii, bilete la film de la HAPPYCINEMA®, board games de la Ideal Board Games si jocuri de la Fidgetz.ro – The Original Spinner!

Felicitari tuturor participantilor si succes finalistilor care sunt atat de aproape de experienta unei veri de neuitat intr-o tabara Mirunette!

O tabara internationala in Anglia sau SUA reprezinta o ocazie inedita de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interactiona cu elevi de diverse nationalitati, de a locui in campusurile unor scoli de elita si de a vizita obiectivele turistice celebre. In afara orelor de curs se desfasoara activitati interactive, iar jocurile si excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internationali in diverse conversatii. Tinerii romani leaga prietenii cu alti tineri cu pasiuni similare din intreaga lume, experimentand astfel diversitatea culturala.

Ne puteti contacta la office@mirunette.ro sau la 021 2101602 / 0735 159 626.

Parteneri educaționali: Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, British Council;

Parteneri culturali: Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa;

Sponsori: Editura Humanitas, British Council, Club Austria din Busteni, Hotel Royal din Poiana Brasov, Castel Cantacuzino din Busteni, clinica de stomatologie DentEstet4Teens, Juggler.ro, Small Academy, Oraselulcunoasterii.ro, Opera Comica pentru Copii, HAPPYCINEMA®, Ideal Board Games, Fidgetz.ro – The Original Spinner;

Parteneri Media: Asociatia Lume Buna, Good News, IasiFun.ro, INTUITEXT, Radio Teen, Romantic FM, Sfatul Parintilor, Totul Despre Mame, WINK, Ziarul de Iasi, Ziare.com.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *