Articole

Plicuri personalizate

Plicurile personalizate pentru corespondenta, ofera identitate firmei tale prin afisarea logoului, fonturilor personale, culori, informatii exacte, ele putand fi folosite la orice ocazie, de la corespondenta uzuala, expedierea de felicitari, anunturi, reclame, la anuntarea ocaziilor speciale.

Pentru ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii tai, acestea trebuie sa indemne destinatarul sa citeasca continutul, printr-o personalizare de calitate, care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezinti.

Agrafa dispune de o gama variata de plicuri business sau elegante, de diferite dimensiuni si tipuri, atat din hartie, cat si din carton. In functie de solicitari putem realiza plicuri din hartii si cartoane speciale, albe sau colorate, in formate standard sau speciale. Aspectul grafic ingrijit, imprimarea profesionista vor crea o prima impresie favorabila sau vor intari buna imagine deja creata.

Descopera dimensiunile cele mai potrivite pentru compania ta si pentru mesajul pe cre vrei sa il transmiti, din varietatea de dimensiuni oferite de noi: plic DL (220 x 110 mm), plic LC6 (162 x 114 mm), plic LC5 ( 162 x 229 mm), plic tC4 ( 229 x 324 mm), plic tB4 (250 x 353 mm).

Beneficiile utilizarii plicurilor personalizate sunt numeroase:

  • Comparativ cu plicurile albe, plicurile personalizate chiar si cu un simplu logo alb-negru sau color se vor evidentia din toata corespondenta.
  • Avand in vedere ca se evidentiaza printre celelalte plicuri comune, va fi identificat cu o mai mare usurinta, iar rata de citire a mesajului va creste considerabil.
  • Este gresit sa transmitem mesaje diferite in plicuri cu desing similar, deoarece destinatarul va crede ca a mai deschis un plic cu acelasi mesaj, iar cel nou va ramane necitit. De aceea este indicat ca plicurile sa contina elemente grafice care sa le distinga de cele trimise anterior.

Spune-ne cum ti-ai dori sa fie plicurile tale iar noi le vom executa. Plicurile personalizate dau corespondentei tale o nota speciala si este o marturie de calitate pentru afacerea ta. Creaza-ti propriul design, pentru plicurile tale de inalta tinuta. Rapid, de calitate si profesional!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *