Uncategorized

Gomag Sales Funnel vine in ajutorul antreprenorilor care doresc sa deschida magazine online

Realizarea si administrarea unui magazin online este un business profitabil insa nu atat de usor de realizat daca nu ai anumite cunostinde de baza legate de eCommerce si despre ce impune gestionarea unui astfel de site. Fie ca vorbim despre un antreprenor incepator sau unul cu experienta, in functie de complexitatea site-ului este nevoie de ajutorul unor experti. Aici intervin cei de la Gomag, cu o vasta experienta in ceea ce priveste realizarea si administrarea unui magazin online avand la activ peste 350 de astfel de magazine la noi in tara care opereaza folosind platforma Gomag.

Clientii au ales aceasta platforma deoarece este in mod constant imbunatatita, optimizata si le ofera servicii moderne si de calitate la preturi accesibile. Fiecarui client ii sunt prezentate pachetele disponibile dintre care il poate alege pe cel mai avantajos pentru afacerea sa. In aceasta decizie poate conta si pe ajutorul celor de aici care cu singuranta stiu ce pachet de potriveste cel mai bine fiecarei afaceri. Sunt luate in calcul mai multe variabile, de la profitul lunar al clientului pana la eficienta pe care o poate aduce pachetul si cresterea profitului.

Inainte de a alege un pachet, clientul are posibilitatea de a incerca platforma Gomag gratuit pentru 15 zile, o perioada de test in care acesta se poate decide daca sa continuie cu unul dintre pachete sau nu. Sa vorbim putin despre ofertele si beneficiile puse la dispozitie de platforma Gomag utilizatorilor. In primul rand, o optimizare cat mai buna a site-ului, indiferent de dispozitivul si de sistemul de operare de pe care este accesat. Astfe, chiar si ultima pagina a site-ului se va incarca si va rula la fel de rapid ca si home page-ul. Acest lucru este esential, atunci cand exista oferte speciale iar clientii se grabesc catre sectiunea dorita.

Administrarea rapida si eficienta a magazinului este un alt aspect important, asa ca acest proces se poate face imediat, utilizatorii avand posibilitatea de a crea si gestiona sectiuni noi fara probleme si pot updata preturi si oferte in timp real. Mai mult, aceste optiuni au ca scop si promovarea, existand anumite intrumente de marketing ce pot fi setate de catre utilizatori. Atingerea unui public cat mai larg este importanta iar daca ofertele puse la dispozitia clientilor sunt avantajoase, acest lucru va conduce la un profit mai mare dar si la mai multa popularitate.

La fel de importanta este si securitate, garantia calitatii si profesionalism din partea celor ce administreaza magazinul online. Fiecare client este important asa ca parerile si sugestiile trebuie ascultate si puse in practica acolo unde se poate si este cazul. Asa ca la platforma Gomag datele personale ale clientilor sunt securizate, la fel si integritatea datelor site-ului printr-un sistem de suport non-stop, gazduire sigura si certificate care asigura protectia posesorilor unui magazin si a clientilor.

Cea mai noua implementare a platformei este constituita de modulul Gomag Sales Funnel care le permite utilizatorilor sa aleaga intre trei palnii de vanzari pe care le pot seta dupa bunul plac, direct, fara alte aplicatii si implementari. Acet modul asigura o si mai buna dezvoltare a magazinului online.

Toate aceste optiuni precum si multe altele se regasesc asadar in pacherele lunare sau anuale puse la dispozitia clientilor. Exista astfel 4 pachete distincte, fiecare avand anumite optiuni si preturi pe masura acestora:

  • Pachetul Start, cel mai mic dintre acestea este destinat unui magazin mic, sa spunem abia deschis, care se afla in curs de dezvoltare.
  • Pachetul Plus, destinat magazinelor care au inceput sa se dezvolte. Se deosebste de precedentul printr-un numar mai mare de produse si posibilitatea de realizare a promotiilor si de import/export.
  • Pachetul Pro, de altfel si cel mai popular, pentru magazinele care au cunoscut o dezvoltare buna si sunt in curs de stabiliare si o dezvoltare usoara dar sigura. Ceea ce aduce in plus acest pachet este posibilitatea de fidelizare a clientilor si de recuperare cos.
  • Pachetul Enterprise, pachetul complet, care este destinat business-urilor cu un volum mare de activitati. Aici, numarul produselor este nelimitat iar clientii au posibilitatea de a face plata prin metode multimple. Cei ce aleg acest pachet au la dispozitie toate functionalitatile platformei Gomag.

De la un stagiu la altul al afacerii, pachetele pot fi upgradate pe masura ce afacerea se dezvolta asa cum trebuie. Prin pachetul complet cei ce sunt parteneri eMag pot vinde si in eMag marketplace si pot importa produse din vechiu magazin online daca au ales sa deschida altul nou.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *