Articole Comunicat de presa

Dormitorul improvizat din gradina de trandafiri

Timpul ma preseaza si oricat iubesc toate parfumurile primaverii si ale  verii, uneori ma imi fac timp prea tarziu sa le admir si sa ma las fermecata de ele . Ador liliacul inflorit, dar ma trezesc cand florile s-au vestejit fiindca nu am timp sa ma satur de parfumul lui. Abia cand liliacul se scutura si se ofileste imi dau seama ca numai anul viitor mai pot sa ma bucur de el.

Acum este inflorit salcamul si urmeaza teiul, crinii si trandafirii.

Magazinul online Dwyn.ro ma ajuta sa improvizez un dormitor in gradina cu trandafiri cu care ma mandresc. Pentru asta am nevoie de un balansoar 

care sa fie si confortabil si sa coste si mai putin. Mi-ar prinde tare bine o reducere de preturi. Intr-un balansoar spatios ma pot intinde in voie, imi pot pune o perna moale sub cap si ma pot acoperi cu o patura matasoasa. Am nevoie sa simt adierea vantului, parfumurile din aer si mangaierea delicate a razelor solare.

In aer curat pot asculta pasarile cantand si imi pot admira florile dragi pentru care am muncit.

Dormitorul din gradina de trandafiri incepe cu Balansoar pat Nutusi, Verde, Tarrington House produs de calitate care in prezent costa 899 de lei, adica fac o economie de 350 de lei,  bani pe care ii poti folosi sa cumpar mobilier de gradina sau un gratar.

Procedand in acest fel, imi pot scoate si copiii din fata computerului in gradina. Pariez ca va fi bataie pe bansoar, iar eu le voi ceda locul cu draga inima, numai  sa nu-i mai stiu cu ochii in ecrane.

Iata ce m-a determinat sa il aleg:

-suportul metalic care este din otel, deci nu se rupe, nu se indoaie si nu rugineste

-perna grosuta si comoda care asigura confortul celui care alege sa se odihneasca in balansoar

-greutatea relativ mica a acestuia, care permite mutarea dintr-un loc in altul. Cele 43, 8 kilograme pot fi ridicate cu usurinta de doi oameni.

-copertina care apara de ploaie, dar si de soare.

-aspectul elegant al balansoarului. Culoarea verde sau albastra se asorteaza cu metalul argintiu.

In timpul toamnei si iarna balansoarul poate fi demontat si pastrat intr-un loc sigur unde sa nu se deterioreze. In balansoar se poate citi o carte, admira natura, petrece clipe minunate de relaxare, dar si atipi putin pentru a ne reincarca bateriile cand suntem foarte stresati, suparati sau obositi. Daca v-am dat o idee minunata, trebuie sa va grabiti sa plasati astazi comanda fiindca:

-reducerile sunt valabile pana pe 31 mai, 2018

-produsul prezentat mai sus este in stoc limitat si dorit de multi.

Improvizati dormitoare in gradina cand timpul este frumos si bucurati-va de viata, fiindca vremea calduroasa trece repede, iar pe timpul iernii veti sta inchisi in casa!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *