Articole Comunicat de presa

Analko, confectii metalice de calitate

Analko Aluminium Industry este un lider de piata in executarea unei game foarte variate de confectii metalice, precum debitari, perforatii si indoiri in toate domeniile, specificand, constructii, fatade, electronica, bunuri de consum etc. Materialele metalice ce pot fi prelucrate, sunt din otel, aluminiu si inox si pot fi vopsite cu vopsele din gama RAL, care cuprinde o paleta de 264 de nuante lucioase, semilucioase, mate, structurate, cu efect auriu etc. Compania este  echipata cu utilaje ultramoderne care permit executarea oricaror tipuri de lucrari de calitate.

Revolutia industriala a stimulat utilizarea structurilor metalice de diferite tipuri, chiar si in constructia de cladiri. Acest proces, care a inceput in secolul al XVIII-lea si in primele decenii ale secolului al XIX-lea, a prins o amploare tot mai mare, si de la mijlocul secolului al XIX-lea a devenit unul dintre factorii importanti din industria metalica, fiind  in continua dezvoltare, nu numai din punct de vedere tehnic in industria constructiilor, ci oferind de asemenea,  solutii arhitecturale pentru interior si pentru fatade.
Prezenta evidenta a factorilor tehnologici, functionali si economici, cerintele de rezistenta, durabilitate si rezistenta la foc, contribuie  la introducerea solutiilor inovatoare de proiectare in constructii. In acelasi timp, factorii pur estetici ai arhitecturii industriale au crescut clar in fundal.  Este firesc ca, in arhitectura industriala rolul confectiilor metalice se dovedesc a fi unele dintre cei mai importanti factori care determina atat aspectul exterior, cat si cel interior al cladirilor. Acest lucru a creat un teren foarte fertil pentru aplicarea de modele in orice forma, precum si in forma lor cea mai naturala, fara straturi cu motive elegante.

Confectii metalice pentru constructii

Astazi, structurile si produsele metalice sunt foarte solicitate in multe domenii de activitate. Acest lucru se explica prin faptul ca astfel de produse au o multime de avantaje, dintre care cele mai importante sunt fiabilitatea si durabilitatea.

Compania Analko creeaza structuri metalice in domenii, precum constructii, fatade, electronica, bunuri de consum, care includ: usi si ferestre metalice, rulouri pentru ferestre, garduri, porti, balustrade, grilaje, rafturi metalice, rafturi magazine, rafturi universale, rafturi mobile, rafturi modulare, rafturi specializate, stalpi cu profil special, panouri publicitare, structuri demontabile, scari interioare si exterioare, gratare, copertine, dotari-mobilier depozite, dulapuri metalice, rafturi arhivare,  chioscuri, containere, unelte metalice de mana, rezervoare, feronerie, ambalaje metalice, stelaje port-paleti, hale metalice, baraci metalice si chiar si accesorii pentru autovehicole utilitare si masini agricole. Secretul principal al popularitatii structurilor metalice, consta in mobilitatea si multifunctionalitatea lor sporita, precum si in costurile reduse ale materialelor si timpului de productie.

Solutii personalizate

Anii de experienta in fabricarea produselor din metal si disponibilitatea echipamentelor moderne, au dus la realizarea nu numai a confectiilor metalice pentru o gama larga de aplicatii, ci, de asemenea, si punerea in aplicare cu succes a proiectelor si constructiilor metalice personalizate, in volumele mari pentru clienti.
Dupa cum arata practica, solutia individuala pentru structurile metalice este una dintre cele mai profitabile. In acest caz, fiecare model este fabricat printr-o schita proiectata separat, care tine cont de toate cerintele si dorintele clientului.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *