3 lucruri la care sa fii atenta atunci cand iti alegi invitatia de nunta

Alegerea invitatiei de nunta perfecte se poate dovedi atat de a fi unul din cele mai grele momente. Dar poate deveni un moment mult mai frumos daca ai cateva elemente stabilite dinainte.

Selecteaza o tematica pentru nunta, poti alege din atat de multe teme, precum: calatorii, fluturi, fotbal, muzica sau filme. Daca faci acest lucru celelalte lucruri, printre care si inviatiile de nunta vor fi mult mai usor de ales. Daca nu stii ce tema sa alegi si nici una pe care ai intralnit-o sau gasit-o pana acum nu ti se pare a fi prea potrivita poti sa alegi o culoare sau mai multe si sa incerci sa aranjezi lucrurile in culorile respective. Daca nici asta nu ti se pare o solutie buna, poti alege sa combini pasiunile si hobby-urile voastre.

Informatii care nu trebuie sa lipseasca nici o forma de pe invitatiile de nunta sunt urmatoarele: data evenimentului, biserica si restaurantul, orele, numele mirilor, numele parintilor si cele ale nasilor. De asemnea nu trebuie sa lipseasca nici un numar de contact sau o adresa de e-mail unde sa se trimita confirmarile.

Al treilea lucru la care trebuie sa fii atenta este materialul pe care se va printa invitatia, el trebuie sa fie de calitate sa nu se indoaie sau sa se rupa prea usor. Si de asemenea poti opta si pentru materiale mai interesante, altele decat banalul carton. Poti opta pentru plexiglas. Sau poti opta pentru o forma mai deosibita sau pentru o tehnica de printat ceva mai neobisnuita.

Invitatia de nunta trebuie sa fie perfecta si sa va reprezinte si prezinte cat mai bine pe voi doi ca si cuplu. Ea trebuie sa fie perfecta pentru ca este prima care va intra in contact cu viitorii tai invitati.

Sper ca cele de mai sus iti vor fi utile si spor la pregatiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *