Uncategorized

Care este viitorul Bitcoin? E roz sau intunecat?

Deja se tot vorbeste de ceva timp despre Bitcoin si despre cat de util este la momentul actual, tot mai multi comercianti au ajuns sa il accepte, institutii importante il folosesc pentru diverse tranzactii. Ceea ce este imporant acum, dincolo de aceste aspecte pozitive, este ce se va intampla in viitor cu el, daca va rezista provocarilor lumii moderne si schimbarilor de comportament de consum. Unii analisti considera ca pretul sau ar putea sa creasca si de zece ori in decursul a doi sau trei ani. Daca e bine sau nu sa avem un bitcoin atat de scump ramane de vazut.

Spre finele lui 2017 Bitcoin a avut ceva probleme cu pretul, care a scazut semnificativ dupa ce a avut o crestere uriasa in cateva luni, deja in 2018 nu mai vorbim doar despre bitcoin, au mai aparut in peisaj si Ethereum si Ripple, criptomonede care au inceput sa creasca din punct de vedere valoric si de zece ori in ultimile luni din 2018. Ideea este ca lumea s-a cam „plictisit” de Bitcoin si se orienteza catre alte alternative care ofera si alte facilitati.

Alta problema cu viitorul Bitcoin tine si de piata si evolutia sa. In unele parti ale lumii se accepta tranzactii bazate pe un pret din viitor, ceea ce inseamna ca ne bazam cam mult pe ceva pe care nu prea avem cum sa il controlom. Sunt insa si specialisti care nu se tem atat de mult de schimbarile care vor aparea in privinta Bitcoin-bitcoinii pot fi tranzactionati si pe BitWin la noi in tara. Bitcoin ramane destul de stabil si pretul tot va creste, nu vor fi scaderi majore in viitor. In anii viitori s-ar putea sa asistam la o crestere a pretului de pana la 50.000 de dolari, asa ca se merita sa cumparati bitcoini de pe acum cu ajutorul platformei BitWin.

Nimeni nu stie care va fi viitorul unei asemenea criptomonede, e greu de precizat. Ce stim insa este faptul ca orice investitie in Bitcoini poate sa fie una de viitor, puteti castiga destul de mult avand in vedere ca e o moneda care are pret si valoarea care sunt intr-o continua miscare asa ca nu trebuie sa va fie teama sa aveti in Wallet o suma frumusica de Bitcoini.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *