Uncategorized

Pe Travelmood.ro găsiți cele mai frumoase destinații pentru luna de miere în Europa

Luna de miere nu se aseamănă cu nici o altă vacanță, sau cel puțin nu trebuie să se asemene. Fiindcă timpul petrecut în doi, cel care stă mărturie experiențelor pe care le împărtășiți, dorințelor pe care le vreți împlinite și care constituie primele voastre amintiri create împreună este comprimat și retrăit întreaga viață. De aceea, frumusețea locurilor pe care le alegeți pentru a vă celebra dragostea contează, și pentru a avea cadrul perfect pentru o vacanță romantică memorabilă nu trebuie să călătoriți neapărat departe.
.
.

Deși există o tendință generală a cuplurilor de a alege destinații exotice pentru luna de miere, Europa rămâne mereu tentantă. Nimeni nu neagă potențialul locurilor întotdeauna însorite de la capătul pământului, care promit vacanțe romantice prin excelență. Depărtarea are famecul său, mai ales dacă este dublată de decorul paradiziac al unei insule exotice, de exemplu, unde verdele palmierilor se întinde direct pe plajele albe spălate de mări ale căror nuanțe de albastru și turcoaz stârnesc invidia.

Există însă o mulțime de destinații de pe bătrânul continent, unele dintre ele deja legendare, altele mai puțin știute, care reprezintă mereu alegerea perfectă pentru un sejur altfel, în doi. Căci puține locuri din lume pot concura cu farmecul Parisului, irezistibilul oraș al iubirii, în care străduțele pitorești, cafenelele, bistrourile și patiseriile cochete stau mărturie atâtor povești de dragoste împlinite, desprinse din romane celebre sau trăite în mod real, și care așteaptă noi și noi aventuri.

Sau în câte alte locuri puteți avea parte de un apus mai intens decât în Santorini, care învăluie în culorile sale calde arhitectura cicladică a caselor albe săpate pe versanții insulei vulcanice și înghite întinderea albastră a Mării Egee? Sau unde altundeva vă puteți pierde în frumusețea câmpurilor nesfârșite de lavandă și de floarea soarelui, care delimitează idilice sate franțuzești și cărora Van Gogh le-a dedicat o întreagă serie de picturi celebre, decât în Provence?

Lista celor mai frumoase destinații pentru luna de miere în Europa nu se oprește aici.

Simțiți-vă liberi să explorați sugestiile oferite de echipa platformei Travelmood.ro și găsiți-vă inspirația de care aveți nevoie.

Însă nu uitați că, indiferent de cadrul în care alegeți să vă petreceți un sejur romantic, este nevoie mereu de experiențe de călătorie romantice de care puteți să vă bucurați în luna de miere, pe care să le trăiți împreună, care să spună mai departe povestea voastră.

Pe Travelmood.ro găsiți o serie întreagă de activități – de la cine romantice, la care puteți apela pentru a vă surprinde partenerul sau partenera, la plimbările idilice, tururi cu elicopterul sau balonul cu aer cald , croaziere la apus, pe iahturi de lux sau cu ambarcațiuni tradiționale, în care doar plutiți pe ape sau le explorați în căutarea delfinilor și balenelor. Și multe altele…

Trebuie doar să vă gândiți ce vă doriți și să alegeți ceea ce răspunde așteptărilor voastre, indiferent dacă ajungeți într-una dintre frumoasele destinații pentru luna de miere din Europa sau în orice alt colț de lume.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *