Uncategorized

Purtarea corecta a ceasului de mana

Ceasul de mana este un accesoriu foarte important atat pentru barbati cat si pentru reprezentantele sexului frumos pentru ca purtarea unui ceas de mana ofera foarte multe avantaje. Infrumusetarea tinutei vestimentare, transmiterea statutului social sunt doar doua dintre avantajele oferite de catre purtarea unui ceas de mana. Avand in vedere ca purtarea unui ceas de mana ofera anumite avantaje iata cateva dintre sfaturile de care trebuie sa tinem cont in momentul in care purtam ceasuri de mana astfel incat sa ne bucuram pe deplin de avantajele oferite de catre acestea:

  • Constitutia corpului trebuie sa fie unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tinem cont in momentul in care achizitionam un ceas de mana.
  • Ceasurile de mana elegante chiar daca sunt foarte frumoase nu trebuie purtate tot timpul. Acestea se recomanda a fi purtate doar la ocazii speciale.
  • Pentru a ne putea bucura de versatilitatea oferita de catre utilizarea unui ceas de mana se recomanda achizitionarea unui ceas de mana cu curea din piele naturala.
  • Chiar daca nu este o regula scrisa ceasul de mana se poarta de obicei pe mana stanga. Exceptie de la aceasta recomandare sunt persoanele ce sunt stangaci, acestia putand purta ceasul de mana pe mana dreapta.
  • Purtarea ceasului de mana strans pe incheietura este un alt sfat pe care trebuie sa il respectam in momentul in care purtam ceasuri de mana.
  • Ceasul de mana trebuie asortat cu tinuta vestimentara abordata.
  • Afisajul ceasului de mana este un alt sfat de care trebuie sa tinem cont in momentul in care purtam ceasuri de mana. Acesta trebuie sa fie analogic pentru a ne putea bucura de toate avantajele ofeirte de catre purtarea unui ceas de mana.

In concluzie, avand in vedere cele prezentate in cadrul acestui articol, purtarea unui ceas de mana nu este un lucru foarte simplu de realizat. Cu toate acestea, in cazul in care sfaturile prezentate in cadrul acestui articol sunt respectate ne vom bucura de foarte multe avantaje oferite de catre purtarea unor ceasuri dama sau ceasuri barbati.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *