Articole Comunicat de presa

Mama si copilul-Lapte si mancare

Sa fii copil este una dintre cele mai frumoase etape ale vietii ,insa pentru a ajunge sa fim copii,suntem inainte de toate niste bebelusi mici si fragili. Una dintre preocuparile bebelusilor este mancarea,care reprezinta una dintre cele mai importante etape din viata lui. Mancarea bebelusilor este una simpla,deoarece este alcatuita doar din lapte in primele luni de viata. Hranirea sugarului se realizeaza prin alaptarea acestuia la san sau hranirea cu lapte praf Milupa. Fiind de o consistenta potrivita fiecarei varste,laptele praf este usor de integrat in alimentatia bebelusului.

La fel de bine putem alege si lapte praf din categoria plasmon,unde avem o gama variata de produse. Cu cat sugarul inainteaza in varsta,alimentatia acestuia se diversifica,iar pentru diversificare putem apela la diverse preparate.

O varietate de produse pe baza de cereale,gustoase si hranitoare le gasim in gama organix goodies. Pentru o diversificare cat mai complexa putem alege batoane bio,cu fructe sau biscuiti cu cereale.

Inca una dintre mesele preferate ale copilului meu se afla acele cereale fara gluten pentru bebelusi.II ofer aceste cereale deoarece au numeroase beneficii,au un continut ridicat de fibre si vitamine.Unul dintre motivele pentru care am ales cereale fara gluten este acela ca acestea se pot gasi atat pentru bebelusi cat si pentru copii de varsta mai mare,asa ca nu va trebui sa-l oblig pe cel mic sa isi schimbe alimentatia in vreun fel.

Pentru a-I oferi copilului nostru necesarul zilnic de vitamine si proteine,dar totodata si de a-I satisface nevoile de a manca o gustare delicioasa,puteti incerca si cereale topfer. Cu greu l-am convins pe copil sa incercam cerealele preparate cu apa sau cu lapte,insa odata convins,cerealele au devenit o masa foarte importanta din alimentatia lui si de la care acum mi-ar fi foarte greu sa il conving sa renunte.

Potrivit studiilor,alimentatia bebelusului si nu numai trebuie sa tina cont in primul rand de varsta si de gradul de dezvoltare a acestuia.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *