Uncategorized

Storeexpert.ro a extins utilizarea rafturilor metalice in Romania

Rafturile din lemn sunt pe cale de disparitie in Romania nu fiindca se taie pe ras padurile in anumite locuri si a luat amploare exportul de material lemnos, ci pentru ca exista o alternativa net superioara rafturi metalice adaptate spatiilor si nevoilor celor care le comanda la spatiile de depozitare nesigure si fragile.
Scriu acest material pentru toti oamenii gospodari tineri sau batrani de care imi este mila fiindca isi repara in fiecare toamna rafturile din pivnita, iar primavara gasesc scandurile rupte, mucegaite sau mancate de carii, borcanele cu conserve sparte, fructele sau legumele imprastiate pe jos.
Un sistem cu rafturi metalice pentru pivnita, debara, camara sau atelier inseamna o investitie ce dureaza o viata, nu cheltuieli inutile an de an.
Sa presupunem prin absurd ca vi se pare scump sa comandati pe Storeexpert.ro rafturi metalice, dar sa le reparati anual pe cele care le aveti nu va duce la fel de mult? Mai puneti la socoteala si produsele cae se deterioreaza cand lemnul se prabuseste sub greutate?
O eleganta de intreprindere ar fi afisata in spatiile dumneavoastra de depozitare, daca v-ati pune rafturi metalice cu cheltuieli minime, fiindca exista mai multe posibilitati in privinta preturilor:
-produse noi la preturi rezonabile, nu mari.
-rafturi second-hand care inseamna bani mai putini.
In cazul in care detineti o firma sau o ferma luati in calcul si posibilitatea inchirierii rafturilor sau leasingul, care inseamna plata esalonata, in transe a valorii acestora.
De la gospodariile individuale, sa ne indreptam catre institutii. Sa luam ca exemplu scolile! Vestiarele elevilor rezista mult mai mult daca au rafturi de metal, la fel spatiile de depozitare a documentelor grele (pentru ca sunt multe): registre cu situatiile scolare, condicii, cataloage. In prezent se merge catre usurarea acestora, dar cele din trecut erau masive.
In arhive, de majoritatea mucegaiurilor si microbilor care genereaza afectiuni respiratorii celor care lucreaza in acest mediu este responsabil lemnul din care sunt facute rafturile care se umple de igrasiei si de carii. Nu se intampla acelasi lucru cu metalul care poate fi sters cu o carpa umeda inmuiata in substante dezinfectante!
Nu trebuie sa fiti sceptici si sa spuneti ca in cazul in care o scandura din lemn este mai lunga, se poate scurta, dar dimensiunile unui raft metalic raman aceleasi si daca sunt luate gresit reprezinta bani aruncati degeaba!
Stiti de ce? De proiectare se ocupa, la cerere, tehnicienii care deservesc magazinul si ei nu gresesc. Rafturile sosesc la domiciliu dupa ce sunt comandate si se poate solicita si montaj profesionist.
Tot reprezentantii firmei se pot ocupa si de reparatii, intretinere, extindere.
Magazinul de rafturi metalice Storeexpert.ro a insemnat extinderea acestor spatii de depozitare, usoare, sigure si functionale pe intreg teritoriul tarii noastre, de la unitati de productie mari, la gospodarii individuale si acest lucru aduce multe beneficii oamenilor. Printre acestea putem enumera:
-salvarea de la taiere a padurilor. Realizati cati copaci ar fi devenit scanduri, daca nu existau rafturile metalice?
-reparatiile si intretinerea curenta a rafturilor fragile. Cele metalice au durata de viata lunga putand fi folosite si cele second-hand, fiindca nu cedeaza la greutate si socuri si sunt tratate antioxidare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *