Uncategorized

Fotografii de nunta pretioase


-Nu! Nu vreau pe altcineva pentru foto nunta decat pe Cotea Razvan!
Era pentru prima data cand batea din picior la mine. Imi impunea, imi forta mana, iar eu nu-i intelegeam pretentiile. Mi-a tinut un discurs de o ora cu pretentiile ei referitoare la fotografiile de nunta.
-Vreau sa surprinda culorile pastelate ale buchetului de flori si aranjamentelor de la mese! Sa se vada si crinii imperiali, dar si delicatele flori de margaritarsi trandafirii colorati. Nu concep sa nu mi se vada impletiturile complicate ale coafurii mele si margelusele de sidef de pe voal. Toti nuntasii sa fie multumiti fiindca el le face zambind poze cu noi si cu artistii invitati la masa. Toate detaliile acestea care ne-au costat si timp si bani si sunt de o eleganta rafinata sa apara in poze. De ce aducem porumbei, daca nu le imortalizeaza zborul? De ce le-am comandat rochii versatile domnisoarelor de onoare, daca nu surprinde modul in care fetele mele poarta diferit cele 6 rochii identice numai in aparenta!
Nu am spus: „Doamne, oare cu cine ma insor eu?”, ci am inceput sa ma informez sa vad ce are special acest fotograf.
1. Portofoliul fascinant m-a cucerit si pe mine. Am vazut fotografii de nunta originale care surprind ceea ce particularizeaza fiecare cuplu si fiecare mireasa. Nu erau pozele acelea de duzina in care mirii, nasii, socrii si prietenii lor stau tepeni de parca le este frica de fotograf. In privirile lor citeai placerea de a fi fotografiati de un om prietenos, care stie exact ce are de facut.
2. Responsabilitatea asumata. Pentru prima data am auzit un fotograf declarand ca el este responsabil de calitatea pozelor de la evenimentul la care participa. Altii dadeau vina pe oameni ca nu sunt fotogenici sau ca nu stiu sa pozeze.
3. Presesiune foto de acomodarea si punerea la dispozitie a recuzitei care sa ofere originalitate fotografiilor.
4. Formular rapid si complet de programare online in care in afata de datele de contact ti se solicita date despre eveniment si asteptarile pe care le ai de la fotografii.
5. La cerere punerea la dispozitie a cabinei foto prin intermediul careia toti invitatii pot primi poze imprimate de buna calitate si realizarea unui album sau o carte a evenimentului, care pe langa fotografiile deosebite apara si mesajele participantilor.
Toate acestea m-au determinat sa cred ca viitoarea mea sotie alesese la fel de bine fotograful, cum isi alesese si sotul. Evident ca ne-am dorit cabina foto la nunta noastra ca la sosire, fiecare nuntas sa imortalizeze momentul si sa-si aminteasca de nunta noastra peste ani. Este o dovada de curtoazie sa oferi sansa participantilor la eveniment sa ramana cu o amintire frumoasa.
Au trecut deja trei luni de la nunta noastra si in momentele libere ne luam timp si ne uitam la poze, adevarate opere de arta, si la cartea nuntii noastre.
Nu ne-am plicitisit fiindca mereu descoperim lucruri noi in ele.
Ne amintim razand cum a batut ea din picior ca nu vrea alt fotograf la nunta si imi dau sema cata dreptate a avut.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *